fbpx

Barmani profesioniști din Câmpia Turzii prezenți în direct la Neața cu Răzvan și Dani, alături de echipa campionului Luca Valentin

Vezi cum au încercat doi frați din Mureș să fure un lingou de aur de 5000 de euro
2 octombrie 2020
O minoră de 14 ani din Cluj e căutată de familie. Ai văzut-o?
3 octombrie 2020

Barmani profesioniști din Câmpia Turzii prezenți în direct la Neața cu Răzvan și Dani, alături de echipa campionului Luca Valentin

Vineri dimineață, Luca Valentin împreună cu o echipă de barmani profesioniști au fost prezenți în direct la Neața cu Răzvan și Dani, unde au impresionat publicul printr-un show de Bartending.  

Luca Valentin este triplu campion mondial la Flair Bartending, titluri obținute în 2012, 2016 și 2018.

Noutatea este că doi dintre membrii echipei care au luat parte la show-ul în direct sunt cetățeni ai municipiului Câmpia Turzii și ambii excelează în echipa lui Valentin Luca. 

Barbu Cristian și Simon Roland dețin o mică afacere cu viitor promițător, și anume un bar mobil BaRol24 Events care face pe bună dreptate deliciul petrecerilor unde este invitat… și nu sunt puține evenimente pe lista acestora.

,,Datoria noastră este sa evoluam prin orice metode pentru a ne asigura clienții ca le vom oferi servicii și produse de cea mai buna calitate la evenimentele care vor urma ! Am ales sa facem asta alături de cei mai buni barmani din România și chiar din lume ! Mulțumim pentru sprijin , încredere și îndrumare Luca Valentin !!!” transmite Cristi Barbu în urma succesului din emisiunea de azi.

,,Suntem pregătiți pentru toate evenimentele care vor urma ! Noi luăm in serios cuvântul Profesionalism din toate punctele de vedere din acest motiv ne antrenam alături de Luca Valentin care e 3x Campion Mondial in acest domeniu !!!

  Mult succes BaRol24 Events!

Vezi VIDEO AICI !