fbpx

Proiectul ,,Mâncare și educație într-un sat de copii african” prezentat la Săndulești (galerie foto)

Tânăr prins de radar cu 150 km/h, prin Cluj-Napoca. A rămas fără permis.
3 noiembrie 2018
Nu doar tinerii sunt teribiliști. Bărbat de 52 de ani încarcerat, după ce a intrat cu BMW-ul într-un copac
3 noiembrie 2018

Proiectul ,,Mâncare și educație într-un sat de copii african” prezentat la Săndulești (galerie foto)

Un grup de tineri inimoşi merg într-un sat uitat de lume, din Uganda, ca să ofere mâncare şi educaţie copiilor Africii.

Se reafirmă că lucrurile mari încep întotdeauna de la gesturi mici. Se predă limba engleză micuţilor africani care umblă în picioarele goale şi trăiesc în condiţii greu de imaginat pentru noi. Africa e dominată de mizerie, sărăcie şi inferioritate.

Voluntarii cumpăra, în fiecare sâmbătă, capre pe care le sacrifică pentru a oferi o masă caldă sutelor de copii, ce stau cuminți la coadă știind că primesc mâncare.

Toți cei care sunt interesați de acest Proiect puteți susține în rugăciune această lucrare, sau să sprijiniți financiar printr-o donație directă uneia dintre voluntare.

Una dintre voluntare este Adina Iuga, care pe 18 nov 2018 vă prezenta și susține Proiectul ,,Mâncare și educație intr-un sat de copii african” la Biserica Stânca Vieții, din Săndulești.

Puteți sprijini si susține educația pentru copiii din grupurile cele mai marginalizate din Uganda.

Continentul negru se vede ca un loc cu peisaje rupte din basme, un loc cu oameni calzi şi inimoşi, care preţuiesc la adevărata valoare fiecare mână de ajutor.

Vino si tu si vezi voluntarii, Proiectul si copiii, în imagini si în videoclipuri prezentate de Adina, în data de 18 noiembrie, la Biserica Stânca Vieții din Săndulești!