fbpx

Profil de Erou – A dezarmat, cu mâinile goale, un bărbat care amenința cu cuțitul oamenii dintr-un spital

Toată țara este cuprinsă de ger! Vezi ce recomandări face IGSU pentru această perioadă!
25 februarie 2018
Accident cu 4 victime și mașina răsturnată la Gligorești, Cluj
25 februarie 2018

Profil de Erou – A dezarmat, cu mâinile goale, un bărbat care amenința cu cuțitul oamenii dintr-un spital

Aseară, un pompier militar a dezarmat un bărbat care amenința cu un cuțit alte persoane aflate în spitalul din Timișoara.

Întâmplarea s-a petrecut în cursul serii trecute, atunci când echipajul SMURD de prim-ajutor din cadrul ISU Timiș a predat un pacient la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Timișoara, în urma unei solicitări venite prin numărul unic 112.

După predarea pacientului, în timp ce comandantul echipajului finaliza documentația în urma intervenției, o femeie foarte agitată a ieșit din UPU spunând că în interior este o persoană care amenință cu un cuțit.

Când agresorul a ieșit afară din clădire, comandantul de echipaj, plutonierul major Gheorghe GUGOAȘĂ, fără să stea pe gânduri, a alergat în spatele acestuia și l-a determinat să arunce cuțitul. După un moment de ezitare, persoana s-a conformat, moment în care colegul nostru împreună cu ceilalți doi membri ai echipajului, plutonierul adjutant Cristian NICOARĂ și plutonierul major Eusebiu PREJBAN, l-au imobilizat, până la sosirea unui echipaj de poliție.

Datorită curajului și promptitudinii cu care au acționat cei trei pompieri militari, nu au rezultat victime.

Îi felicităm pentru devotamentul și prezență de spirit și ne mândrim cu ei!