fbpx

Jurnalista Sanda Nicola își va lansa cartea la Cluj-Napoca

S-AU STABILIT MECIURILE CE VOR DECIDE CAMPIOANA ROMÂNIEI ÎN LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
29 aprilie 2018
Vicepreședintele Camerei Deputaților, Ben Oni Ardelean: Mutarea Ambasadei la Ierusalim: între curajul asumării și vagabonțeala distrugătoare de proiect
29 aprilie 2018

Jurnalista Sanda Nicola își va lansa cartea la Cluj-Napoca

Gal Avram

Jurnalista Sanda Nicola a publicat de curând o carte autobiografică. „Carte de identitate” este cartea despre suișurile și coborâșurile vieții, despre cum poți să o iei de la capăt și mai ales o carte despre drumul spre tine. Cartea va fi lansată în data de 17 mai la Cluj-Napoca. Locația nu a fost încă stabilită!

Sanda Nicola este mama unei fetițe superbe Agnes, și soția fostului purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș, Liviu Iolu. Înainte de a fi mama lui Agnes și soția lui Liviu Iolu, Sanda Nicola a divorțat, a pierdut un copil la puțin timp după naștere și a câștigat lupta cu cancerul de col uterin. Povestea jurnalistei este redată fără a fi cenzurată, pe alocuri în carte se găsesc cuvinte și injurii așa cum au fost ele spuse.

„Carte de identitate” este prima carte a Sandei Nicola. Lansată de puțin timp, cartea a ajuns un bestseller în cea mai mare librărie online.

 

Sanda Nicola s-a născut pe 7 februarie 1978 la Deva. De la 17 ani lucrează în televiziune. A lucrat pentru Realitatea TV, Antena1, TVR, B1TV, Pro TV Deva, Aljazeera English, France 24 și în prezent lucrează la Digi 24. A absolvit BBC School și are o licență luată în Științe Sociale și Științe Politice la Open University, Marea Britanie.

„Carte de identitate” se găsește în librăriile din Cluj-Napoca iar în data de 17 mai, cititorii sunt așteptați la lansarea cărții.

 

Articol: Ella-Maria Marin

 

BeTheme WordPress Theme