fbpx

Femeie de 83 de ani lovită mortal de o mașină, lângă Miercurea Nirajului! Apropiații familiei acuză IPJ Mureș că mușamalizează cazul!

Restricții de circulație, azi, la Cluj Napoca! Se filmează un clip!
24 februarie 2018
Premierul Viorica Dăncilă: Voi continua consultările cu asociațiile pacienților cu boli rare, iar la final voi veni cu un pachet de măsuri care să răspundă problemelor semnalate!
24 februarie 2018

Femeie de 83 de ani lovită mortal de o mașină, lângă Miercurea Nirajului! Apropiații familiei acuză IPJ Mureș că mușamalizează cazul!

În urma articolului publicat de ABC News Transilvania, săptămâna aceasta, apropiații femeii lovite mortal de o mașină lângă Miercurea Nirajului, ne-au scris pe adresa redacției versiunea dânșilor despre ceea ce s-a întâmplat. Aceștia se declară extrem de nemulțumiți de comunicatul eliberat de IPJ Mureș, cu privire la acest accident, acuzându-i că mușamalizează cazul, vinovatul fiind un om cunoscut în zonă!

,,Ar trebui să le fie RUSINE poliției din miercurea Nirajului care doreste sa musamalizeze totul deoarece soferul este un cunoscut din zona ATENTIE nicidecum nu era vinovată femeia bătrână ea circula perfect RECULAMENTAR pe marginea drumului dar din pacate soferul nu era atent la drum drept vorbind citez din spusele lui de la fata locului”nici nu am observato pe femeia batrana” el a ma î declarat ulterior ca nu era atent la drum si ca o alta masina din spate avea faza lunga pornită si el de acea nu a văzut-o deci asta însemnând ca el nu era atent la drum el se uita in oglinda . UCIGASUL!”

La data de 21.02.2018, ora 19:00, pe DJ 135, în afara localităţii Miercurea Nirajului, un bărbat de 53 de ani, care conducea un autoturism dinspre Miercurea Nirajului spre Tg Mureş, a accidentat un pieton care folosea în mod necorespunzător partea carosabilă.

În urma evenimentului, pietonul – o femeie de 83 de ani, şi-a pierdut viaţa. Aceasta este poziția IPJ Mureș, trimisă presei.

 

Condoleanțe Familiei!

Redacția ABC News Transilvania