fbpx

Escrocheria Fetița! Cea mai recentă înșelătorie apărută în România! Nu cădeți în capcană!

Deputatul clujean, Cristina Burciu, cere suplimentarea ambulanţelor din zona Turda-Câmpia Turzii, după ce un cetățean din Câmpia Turzii a decedat, așteptând 2 ore sosirea ambulanței!
20 februarie 2018
Unde Dragoste nu e, Nimic nu e! – Spectacol de Dragobete, la Câmpia Turzii
20 februarie 2018

Escrocheria Fetița! Cea mai recentă înșelătorie apărută în România! Nu cădeți în capcană!

Un bărbat a povestit că era cât pe ce să fie victima unei escrocherii de zile mari. Se pare că hoții au inventat o nouă metodă de a înșela oamenii.

Bărbatul a povestit că o fetiță de aproximativ 12-14 ani, cu hainele rupte și cu vânătăi pe mâini s-a apropiat de mașina lui.

Aproape plângând, fetița l-a rugat să o ducă acasă cu mașina.

„După serviciu am intrat într-un magazin. Ies și mă urc în mașină. În acest timp a alergat la mine o fetiță, de aproximativ 12-14 ani. Hainele erau rupte, avea vânătăi pe mâini. Abia de se ținea să nu plângă. M-a rugat frumos să o duc până acasă.

Însă am observat că ceva mai departe era o mașină ciudată și cu ferestre complet fumurii. De asemenea, am observat că fata se tot uita straniu, periodic la ea. De aceea, eu i-am spus că nu o voi duce nicăieri, dar voi chema un taxi. Dintr-o dată ea s-a întors brusc și a fugit. Chiar în acea mașină dubioasă.

Acum am înțeles totul. Sensul acestei escrocherii constă în următoarele: în mașina ta urcă o fată străină, necunoscută. Apoi din acea mașină ciudată apare „tatăl” ei și vă acuză de pedofilie!

Încercați apoi să demonstrați că sunteți nevinovat. Îmi este groază să mă gândesc la ce se putea întâmpla, dacă nu observam la timp acea mașină” a povestit un bărbat pentru Realitatea TV.