fbpx

Daciana Constantea poate fi “Vocea României”! Artista din Câmpia Turzii a primit susținere pentru a-și continua drumul spre succes! (VIDEO)

Memorial de schi în Stațiunea Muntele Băișorii
26 februarie 2018
A început cea de-a doua ediție a Târgului Tradițional de Mărțișor, la Cluj-Napoca
26 februarie 2018

Daciana Constantea poate fi “Vocea României”! Artista din Câmpia Turzii a primit susținere pentru a-și continua drumul spre succes! (VIDEO)

In drumul ei catre succes, Daciana intampina multe dificultati de ordin material dar, cu toate astea, reuseste de fiecare data, este mereu printre primii la concursurile de muzica.
Bursa primită în cadrul proiectului Jurnal de Fapte Bune, derulat de Asociatia Pentru Familie cu sprijinul Caroli Foods Group, i-a sustinut pregatirea in domeniul muzical, precum si participarea la numeroase concursuri nationale si internationale.
Daciana este o tanara interpreta care, atunci cand urca pe scena, se transforma reușind să ajungă la sufletul publicului si al juriului. Are deja un palmares bogat la care adauga rezultate frumoase, cu fiecare participare la concursurile de specialitate. A inceput anul 2018 cu brio, a obtinut Trofeul la secțiunea „Etno”, două premii întâi și Marele Trofeu, la concursul Festivalul Internațional de Artă „Provocarea Talentelor”, Bacau.

Asociația Pentru Familie, cu sprijinul Caroli Foods Group, o va sustine cu suma de 6000 lei pentru continuarea drumului spre succes.

Asociatia “PENTRU FAMILIE”, fondata in 1993, este o asociatie umanitara, non-guvernamentala, constituita în conformitate cu prevederile Ordonantei de Guvern nr. 26/2000 care are ca obiect de activitate oferirea de servicii sociale pentru persoane defavorizate.
Incepand cu anul 1993, Asociatia “PENTRU FAMILIE” a demarat un plan de sustinere a persoanelor defavorizate si a familiilor din care provin acestea.

Daciana Constantea

Daciana Constantea poate fi in viitor "Vocea Romaniei"!In drumul ei catre succes, Daciana intampina multe dificultati de ordin material dar, cu toate astea, reuseste de fiecare data, este mereu printre primii la concursurile de muzica.Bursa primită în cadrul proiectului Jurnal de Fapte Bune, derulat de Asociatia Pentru Familie cu sprijinul Caroli Foods Group, i-a sustinut pregatirea in domeniul muzical, precum si participarea la numeroase concursuri nationale si internationale.Daciana este o tanara interpreta care, atunci cand urca pe scena, se transforma reușind să ajungă la sufletul publicului si al juriului. Are deja un palmares bogat la care adauga rezultate frumoase, cu fiecare participare la concursurile de specialitate. A inceput anul 2018 cu brio, a obtinut Trofeul la secțiunea „Etno”, două premii întâi și Marele Trofeu, la concursul Festivalul Internațional de Artă „Provocarea Talentelor”, Bacau.Asociația Pentru Familie, cu sprijinul Caroli Foods Group, o va sustine cu suma de 6000 lei pentru continuarea drumului spre succes.

Posted by Asociatia "Pentru Familie" on 26 Februarie 2018