fbpx

Accident mortal la o Carieră de Piatră la Cluj! Un tânăr a căzut în gol de la peste 50 de metri!

LISTA drumurilor județene din Cluj care vor beneficia de reabilitare în 2018
20 februarie 2018
Deputatul clujean, Cristina Burciu, cere suplimentarea ambulanţelor din zona Turda-Câmpia Turzii, după ce un cetățean din Câmpia Turzii a decedat, așteptând 2 ore sosirea ambulanței!
20 februarie 2018

Accident mortal la o Carieră de Piatră la Cluj! Un tânăr a căzut în gol de la peste 50 de metri!

Un bărbat de 31 de ani din judeţul Cluj a murit, marţi, după ce a căzut de pe o stâncă din satul clujean Bologa, de la o înălţime de aproape 100 de metri. Bărbatul era angajat al carierei de piatră din localitate şi a fost găsit de colegi, care au sunat la 112, fiind începută o anchetă în acest caz.

Incidentul a avut loc la cariera de piatră din satul clujean Bologa, localitate aflată într-o zonă stâncoasă a munţilor Apusei.

Un bărbat de 31 de ani a căzut de pe stâncă, de la o înălţime de aproape 100 de metri, fiind găsit de către colegi în stare de inconştienţă. Martorii au sunat la 112, însă la sosirea echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean s-a putut doar constata decesul, leziunile suferite de către victimă fiind incompatibile cu viaţa.

La faţa locului s-au mai deplasat un echipaj al pompierilor, poliţişti şi inspectori de muncă.

Conform Biroului de presă al Poliţiei Judeţene, bărbatul locuia într-un sat învecinat, Morlaca, şi era angajat al carierei de piatră.

Un echipaj de pompieri a intervenit azi în cazul unei persoane căzute de la peste 50 m înălțime, într-o carieră de piatră.

Solicitarea a fost primită în jurul orei 9.30, prin intermediul numărului 112 și anunța faptul că o persoană a căzut într-o carieră de piatră din localitatea Bologa.

A fost vorba despre un tânăr care nu a supraviețuit căzături, decesul fiind declarat pe loc de către medicul echipajului serviciului de Ambulanță Județean ajuns la locul incidentului.

Echipajul Detașamentului de Pompieri Huedin a asigurat accesul în zona incidentului, unde căderile rocilor masive erau frecvente, punând în pericol salvatorii, și au extras persoana decedată, au declarat reprezentanții ISU Cluj.