Președintele ALDE Diaspora, Avram Gal, și Vicepreședintele ALDE Câmpia Turzii, Cristian Maier, invitați la evenimentul ,,Mic Dejun cu Rugăciune” de la Palatul Parlamentului

Primăria Cluj-Napoca va emite autorizații de taxi pentru mașini electrice
5 octombrie 2019
Minora de 16 ani dată dispărută în Cluj, când se întorcea de la școală, a fost găsită bătută pe un câmp
6 octombrie 2019

Președintele ALDE Diaspora, Avram Gal, și Vicepreședintele ALDE Câmpia Turzii, Cristian Maier, invitați la evenimentul ,,Mic Dejun cu Rugăciune” de la Palatul Parlamentului

Președintele ALDE Diaspora, domnul Avram Gal, împreună cu Vicepreședintele ALDE Câmpia Turzii, Cristian Maier, au fost printre puținii politicieni clujeni invitați la evenimentul  „Mic Dejun cu Rugăciune”, organizat la Palatul Parlamentului în perioada 2-3 octombrie 2019 de Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României.

Avram Gal, consilier al Ministrului Apărării Naționale, a participat în repetate rânduri la acest eveniment, ,,Mic Dejun cu Rugăciune” fiind locul unde se adună sute de lideri politici creștini din țară.

Tema evenimentului a fost “Valorile identitare europene”. Au participat câteva sute de lideri politici, spirituali, oameni de afaceri, academicieni şi reprezentanţi ai societatii civile, din care amintim: Ioan Aurel Pop – președintele Academiei Române, Ben-Oni Ardelean – parlamentar, presedintele Camerei Deputaților – Marcel Ciolacu, ministrul Apărării Nationale – Gabriel Leș, ministrul de externe – Ramona Mănescu, secretarul general al PNL -Robert Sighiartău. Evenimentul a început cu rostirea rugăciunii “Tatăl nostru” și imnul de stat interpretat de artista Laura Bretan.

Evenimentul „Mic Dejun cu Rugăciune” a început în 1953, când membrii Congresului SUA l-au invitat pe preşedintele Eisenhower să se alăture pentru un mic dejun „în spiritul lui Isus”. Micul dejun a continuat în fiecare an, fiind găzduit şi condus de membrii grupurilor de rugăciune din Senatul SUA şi Camera Reprezentanţilor din SUA. Evenimentul se desfășoara în fiecare an, în mai multe țări, inclusiv în România.

BeTheme WordPress Theme
%d blogeri au apreciat: