fbpx

Petre Pop: Bazinul de ÎNOT de la Câmpia Turzii – temă de seducție electorală?!

Cum făcea rost de “benzină” un tânăr din Florești? Pleca de la pompă fără să plătească, iar mașina avea numere false.
10 februarie 2020
Un banner uriaș a strivit patru mașini în parcarea de la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca
10 februarie 2020

Petre Pop: Bazinul de ÎNOT de la Câmpia Turzii – temă de seducție electorală?!

Fostul lider al PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, îl atacă pe primarul Dorin Lojigan, spunând că acesta se ”laudă” cu proiectul bazinului de înot, proiect care aparține fostei administrații a municipiului, pe care-l prezintă acum ”reîncălzit în prag electoral”, pentru că ”au realizări ZERO și nu au ce spune, decât să promită”, scrie turdanews.net

”Urmează o campanie electorală deosebit de importantă pentru Câmpia Turzii, alegerea Primarului și al Consiliului Local, fapt ce deschide sezonul ,,promisiunilor”. Un subiect interesant și care revine de fiecare dată în campania electorală și bineînțeles în atenția politicienilor ca ofertă electorală, este ,,Bazinul de Înot”, care este prezentat ca un proiect nou, de viitor. 

O administrație unde normalitatea e la ordinea zilei ar trebui să se laude cu ceea ce a făcut în 4 ani de mandat, nu cu ce-o să facă în următorul mandat! Bilanțul politic se face pe ceea ce ai făcut, nu pe ceea ce promiți că faci, o practică întâlnită pe vremea cealaltă, de tristă amintire, când activistii PCR se lăudau cu realizarile cincinalului viitor! 

Revenind la tema seducției, bazinul de înot, vreau să vă supun atenției și faptul că proiectul este depus spre analiza guvernului încă din 2015 și mai interesant este că în anul 2016, de la preluarea mandatului de către PNL& Co. nu s-a mai făcut nimic concret, adică tema a fost lăsată baltă și reîncălzită acum in prag electoral! De ce? Pentru că au realizări ZERO și nu au ce spune, decât să promită! 

Dar eu zic că oamenii Câmpiei Turzii s-au lămurit, așa că OUT PNL!”, a scris Petre Pop pe contul său de Facebook, cu referire la faptul că fosta administrație locală a făcut proiectul bazinului de înot de la Câmpia Turzii, care ar fi fost inclus pe lista sinteză de investiții a CNI încă din anul 2015, însă ulterior nimeni nu a mai ”mișcat” nimic.“ scrie Petre Pop într-o postare pe social media.