fbpx

Florin Ivașcu este noul Președinte al Organizației ALDE din Moisei, Maramureș

Descinderi la un Azil de vârstnici ILEGAL din Florești
31 octombrie 2018
CFR Călători: Programul și Prețul biletului pentru noul Tren Cluj-Viena
31 octombrie 2018

Florin Ivașcu este noul Președinte al Organizației ALDE din Moisei, Maramureș

Omul de afaceri maramureșean Florin Ivașcu este de azi noul Președinte al Organizației ALDE din Moisei.

În urma discuției avute cu doamna Cornelia Negruț, membru în Biroul Executiv ALDE și președinta Organizației ALDE Maramureș, Florin Ivașcu a fost numit Presedintele Organizatiei ALDE din Moisei.

Florin Ivașcu este un tânăr și prosper om de afaceri, care la 42 de ani are o experiență de peste 20 ani în business, experiență dobândită în special în străinătate.

Florin Ivașcu conduce o societate cu peste 300 de angajați care lucrează pe diferite șantiere maritime din lume. Este un familist convins, are o familie frumoasa și fericită alături de soția sa Jeanina Ivașcu și cei 3 copii care le-au binecuvântat căminul și viața. Realizat profesional, devenind un prosper om de afaceri , Ivașcu a decis să intre în politică și să-și folosească experiența din mediul privat de afaceri,  înspre folosul comunității din Moisei. Dorește ca prin implicarea dânsului în politica locală să pună umărul în a atrage fonduri publice, fonduri europene și investitori privați in comună.

Îi dorim succes în activitatea politică și îl felicităm pentru decizia de a-și aloca timpul, priceperea și experiența în beneficiul locuitorilor comunei Moisei.

Spor la treabă, domnule Ivașcu Florin!