fbpx
Connect with us

Actualitate

Exclusivitate! Schimbare de paradigmă în politica românească. Lideri importanți la nivel mondial vin la Cluj pentru un eveniment unic în Europa

Published

on

În contextul actual al României integrate (cel puțin ,,în cărți”) în UE, al migrației masive a românilor spre exterior, al realității pe care o simt românii deciși să locuiască aici, al centralizării puterii în mâinile mai marilor Europei, țara noastră se află într-o continuă presiune spre schimbare, dezvoltare și evoluare. Ceea ce nu e deloc un lucru rău, despre asta e vorba până la urmă, despre PROGRES.

Ce se întâmplă totuși atunci când ne copleșește dorința acerbă de a-i copia pe cei din afară, care par să dezvolte politici și economii perfecte, vieți fără stress sau grija banilor, a căror iarbă e mai verde ca a noastră, care nu au avut de suferit  de pe urma comunismului care ne-a lăsat în urmă cu ani lumină. Ne vedem politicienii și liderii ca pe niște corupți, care își văd doar binele propriu, pe când ai lor sunt open-minded, cu studii la Oxford și costume Armani. Nepotism, intoleranță, favorizarea infractorilor, legi care nu ne convin, proteste, avariție, egoism, campanii electorale, minciuni … cam așa obișnuiesc marea majoritate a românilor să descrie politica. Și încet, preluând modele din afară, care, credem noi, sunt mult mai eficiente ca ale noastre, riscăm, odată cu schimbarea să ne pierdem și identitatea națională!

Să fie oare chiar așa? Doar la atât se mai reduce politica românească? Unde e curajul de altă dată al românilor, încăpățânarea și mândria cu care ne-am apărat mereu țara și valorile? Și cel mai important, unde ne-am lăsat credința în Dumnezeu, credința care secole la rând ne-a definit ca un popor cu principii solide care stă în picioare pentru valorile pe care a fost zidit?

În acest scop, lideri mondiali, atât politicieni cât și oameni de afaceri, din România și toate cele patru colțuri ale lumii se reunesc la Cluj-Napoca, sub deviza aceasta: de a readuce politica românească la rădăcini, la valorile tradiționale și creștine care ne-au consacrat ca popor.

Summitul Valorilor Creștine se anunță un eveniment de mare anvergură, unic, organizat pentru prima dată în Europa, de un grup de politicieni și oameni de afaceri români și americani.

Summit-ul Valorilor Creștine ( Christian Values Summit) va aduna la Cluj-Napoca, sute de politicieni creștini, din România, Statele Unite ale Americii, Malayezia, Bulgaria și alte țări ale lumii. O primă ediție a Christian Values Summit a avut loc în luna septembrie a anului trecut, în Houston SUA, iar printre speakeri, invitată de onoare a fost doamna Sarah Palin, guvernatoare în Alaska.

Scopul acestui Summit este să arate lumii că România poate redeveni o țară a valorilor, că politicienii creștini mai pot face ceva pentru țara aceasta, că fiecare are locul bine stabilit în planul suprem al lui Dumnezeu.

Organizatorul evenimentului originar în SUA (Christian Values Summit), este Jerry Maston, pastor și influent om de afaceri din Texas. Jerry Maston, fondatorul platformei Leadership Always, ajută liderii creștini să-și înțeleagă scopul, să-și recunoască obiectivele și să fie perseverenți în atingerea acestora.

Jerry Maston este fondatorul evenimentului Christian Values Summit, SUA și co-fondator al Summitului Valorilor Creștine, România. Ideea acestor summituri a provenit inițial din înființarea „Coaliției Valorilor Creștine”. Jerry Maston are un real succes tocmai pentru că nu se teme și nu se dă înapoi în predicarea adevărului. Îndrăzneala și tenacitatea sa influențează și dau curaj, încredere, multor lideri pe care îi întâlnește. Jerry Maston este neînfricat în fața scopului său, este un om al lui Dumnezeu care nu va da înapoi niciodată, nu va renunța și nu va abandona lucrurile în care crede cu adevărat.

Organizatorul Summitului Valorilor Creștine în România este domnul Avram Gal, cunoscut politician și om de afaceri din Cluj, cu influență la nivel național. ,,Cred cu tărie că acest Summit ne va ajuta să ne depășim limitele, să ieșim din zona de confort și să înțelegem că oamenii creștini au o responsabilitate mult mai mare în societate decât ceilalți. Nu cred că este vreun vis pe care să nu-l putem atinge dacă avem curajul să-l urmăm. Dacă Biblia ne numește mai mult decât biruitori, trebuie să ne comportăm ca atare! este motivația lui Avram Gal în realizarea acestui eveniment.

Pe lista invitaților de onoare se află domnul Rafael Cruz, tatăl Senatorului Ted Cruz, fost candidat la președinția Statelor Unite. Rafael Cruz este un renumit speaker creștin, care și-a dedicat viața predicării evangheliei lui Hristos, atât în America cât și în alte state din lume. De asemenea, dânsul s-a implicat activ în campania electorală a fiului său, Ted Cruz, pentru președinția SUA. Profesor de Biblie și Teologie, autor al cărților: „Time for Action”, „Empowering the Faithful to Reclaim America”, el este de asemenea și președinte al Kingdom Translation Services.

Robert J. Hawkins Jr. este, din 2010 până în prezent, Coordonatorul Misiunii Mondiale al denominațiunii The Church of God, cu sediul general in Cleveland, Tennessee, USA.

În cadrul acestei numiri, responsabilitățile sale includ stabilirea și avansarea lucrării Bisericii în țări din întreaga lume. A împărtășit Evanghelia in peste 50 de țări ale lumii, vorbind la Școli Biblice, Convenții Naționale si ale Ministrilor, Conferințe de Dezvoltare Pastorală, Conferinte de Conducere si campanii evanghelice. Este licentiat in Educatie si Tulburări Psihice, Flagler College of St. Augustine, Florida, USA.

Dr. Daniel Cheah si Deborah Ong sunt pastori seniori ai bisericii His Sanctuary of Glory din Kuala Lampur, Malaezia. De asemenea, ei supraveghează o rețea globală de câteva sute de biserici.  His Sanctuary of Glory este o congragație în creștere si o misiune globală in expansiune. Multe vieți au fost schimbate si transformate radical de puterea Duhului Sfânt prin lucrarea lor, prin învățătura dată in seminarii, conferinte si in biserici din întreaga lume.

Dr. Daniel Cheah și Deborah Ong au absolvit Colegiul Biblic din Malaezia și au fost ordinați de Assemblies of God din Malaezia.

Doru Cîrdei, originar din România, a fost chemat in calitate de misionar in Republica Moldova, in anul 1993. De atunci, îndeplinește funcția de secretar general al Uniunii Penticostale din Moldova, a fost folosit de Dumnezeu alături de alți oameni deosebiți la înființarea Bisericii Filadelfia din municipiul Chișinău, a Centrului Creștin Betania (orfelinat tip familial), a Liceului Crestin Elimul-Nou, precum si a altor biserici noi.  În prezent este pastorul coordonator al Bisericii Filadelfia din municipiul Chișinău, Republica Moldova.

Gabi Zăgrean este un pastor evanghelist din România. Păstoreste biserica Betleem din Beclean, România, slujind deasemenea si bisericile române din Diaspora. Este direct si sincer in expunerile sale, încurajând vulnerabilitatea prin mărturii personale. Mesajele sale atrag mereu atenția asupra lui Isus si asupra harului care îl avem prin El, Gabi însuși fiind un exemplu de corectitudine și un bun îndrumător pentru cei care vor să promoveze valorile creștine.


Summitul Valorilor Creștine va avea loc la Cluj-Napoca, în 15-17 Martie 2019, la Grand Hotel Italia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele Știri

Actualitate11 ore ago

În Cluj-Napoca, rata de vaccinare a ajuns la 56%, probabil cea mai mare din România. Boc felicită clujenii

Cluj-Napoca: Rata de vaccinare a ajuns la 56%, probabil cea mai mare din România. În Cluj-Napoca, rata de vaccinare a...

Actualitate11 ore ago

Turdean prins beat la volan, în Câmpia Turzii

Polițiștii din cadru Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat la data de 22 octombrie, în jurul orei 10.30, un conducător...

Actualitateo zi ago

Ing. Tudor Maxim este noul președinte al ALDE pe municipiul Cluj-Napoca

Echipa ALDE Cluj are un nou Președinte de municipiu, în persoana domnului Ing. Tudor Maxim. Ing. Tudor Maxim este noul...

Actualitateo zi ago

Peste 600 de cazuri noi Covid azi la Cluj

SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, ISU și SAJ) – 400;🔴 Persoane verificate cu privire la...

Actualitateo zi ago

Şcolile ar putea rămâne închise şi după vacanţa forțată de două săptămâni. Arafat: „Nu avem nicio garanţie”

Şcolile se vor închide ultimele, promiteau guvernanţii, dar au fost primele care au intrat în vacanţă forţată, care ar putea...

Actualitateo zi ago

Un bărbat a decedat la locul de muncă într-un depozit din Turda

Un bărbat a decedat după ce ar fi căzut de pe un utilaj de mutat paleții, de la depozitul Penny...

Actualitateo zi ago

Accident în Câmpia Turzii, lângă Profi. Pericol de explozie, a fost ruptă o țeavă de gaz

Un accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiaza pe strada Tudor Vladimirescu din Câmpia Turzii. Un șofer a pierdut controlul...

Actualitate2 zile ago

La mall mai merg doar vaccinații. Intrarea se face doar pe baza certificatului Covid!

Certificatul verde devine obligatoriu pentru majoritatea activităților, potrivit hotărârii adoptate de CNSU, vineri. La mall mai merg doar vaccinații. Intrarea se...

Actualitate2 zile ago

Accesul în hoteluri doar pe baza certificatului Covid. Arafat: Nu ai certificat verde, nu ai cum să te cazezi!

Doar persoanele vaccinate sau cele care au avut COVID-19 se mai pot caza la hotelurile din România, în următoarele 30...

Actualitate2 zile ago

Situația Covid19 azi la Cluj și în țară. Cifrele sunt alarmante!

SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, ISU și SAJ) – 355;🔴 Persoane verificate cu privire la...

Actualitate2 zile ago

4 bărbați din Ceanu Mare și Tritenii de Jos au fost ARESTAȚI pentru furt și tăinuire

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au descins la locuințele a patru bărbați...

Actualitate2 zile ago

Restricții de circulație: Ziua Armatei Române închide străzi la Cluj-Napoca

Cu ocazia organizării unor manifestări publice dedicate sărbătoririi ,,Zilei Armatei Române”, în data de 25 octombrie 2021, se vor institui...

Actualitate2 zile ago

Mai multe posturi scoase la concurs în zona Turda-Câmpia Turzii. Vezi unde!

LAPP INSULATORS Turda organizează interviu luni, 25 octombrie 2021 la ora 10.00  la sediul Centrului de Consiliere pentru Ocuparea Forţei...

Actualitate2 zile ago

Se reiau lucrările de modernizare, pe fonduri europene, a drumului Gilău – Someșu Rece – Mărișel

Consiliul Județean Cluj a semnat contractul de actualizare a proiectului finanțat din fonduri europene care prevede continuarea și finalizarea lucrărilor...

Actualitate3 zile ago

Moarte îngrozitoare pentru un medic din Cluj: a căzut de la etajul al V-lea al unui hotel din Bună Ziua

Un medic în vârstă de 33 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic după ce a căzut de la...

Actualitate3 zile ago

„Păzește-ți spatele!” în mijloacele de transport în comun

Infracțiunile contra patrimoniului reprezintă o problemă, în special în zonele aglomerate sau în mijloacele de transport public, neglijența victimelor fiind...

Actualitate3 zile ago

Poliția Cluj: ANUNȚ în atenția candidaților validați în cadrul concursurilor organizate de Poliția Română

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecţiei participanţilor la concursurile organizate de Poliția Română, candidaţii sunt obligaţi să respecte...

Actualitate3 zile ago

Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj se reorganizează pentru a răspunde și mai bine provocărilor pandemice actuale

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre care vizează modificarea structurii organizatorice, organigramei, statului...

Actualitate3 zile ago

UMF Cluj, pe locul doi în România în clasamentul pe anul 2022 al universităților din țările cu economii emergente

Potrivit clasificării Emerging Economies University Rankings 2022, realizată de prestigioasa revistă britanică The Times Higher Education (THE), Universitatea de Medicină...

Actualitate3 zile ago

Toți elevii intră în vacanță începând de luni, ca metodă de încetinire a răspândirii Covid19

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile și grădinițele se...

Tendințe