fbpx
Connect with us

Actualitate

Exclusivitate! Schimbare de paradigmă în politica românească. Lideri importanți la nivel mondial vin la Cluj pentru un eveniment unic în Europa

Published

on

În contextul actual al României integrate (cel puțin ,,în cărți”) în UE, al migrației masive a românilor spre exterior, al realității pe care o simt românii deciși să locuiască aici, al centralizării puterii în mâinile mai marilor Europei, țara noastră se află într-o continuă presiune spre schimbare, dezvoltare și evoluare. Ceea ce nu e deloc un lucru rău, despre asta e vorba până la urmă, despre PROGRES.

Ce se întâmplă totuși atunci când ne copleșește dorința acerbă de a-i copia pe cei din afară, care par să dezvolte politici și economii perfecte, vieți fără stress sau grija banilor, a căror iarbă e mai verde ca a noastră, care nu au avut de suferit  de pe urma comunismului care ne-a lăsat în urmă cu ani lumină. Ne vedem politicienii și liderii ca pe niște corupți, care își văd doar binele propriu, pe când ai lor sunt open-minded, cu studii la Oxford și costume Armani. Nepotism, intoleranță, favorizarea infractorilor, legi care nu ne convin, proteste, avariție, egoism, campanii electorale, minciuni … cam așa obișnuiesc marea majoritate a românilor să descrie politica. Și încet, preluând modele din afară, care, credem noi, sunt mult mai eficiente ca ale noastre, riscăm, odată cu schimbarea să ne pierdem și identitatea națională!

Să fie oare chiar așa? Doar la atât se mai reduce politica românească? Unde e curajul de altă dată al românilor, încăpățânarea și mândria cu care ne-am apărat mereu țara și valorile? Și cel mai important, unde ne-am lăsat credința în Dumnezeu, credința care secole la rând ne-a definit ca un popor cu principii solide care stă în picioare pentru valorile pe care a fost zidit?

În acest scop, lideri mondiali, atât politicieni cât și oameni de afaceri, din România și toate cele patru colțuri ale lumii se reunesc la Cluj-Napoca, sub deviza aceasta: de a readuce politica românească la rădăcini, la valorile tradiționale și creștine care ne-au consacrat ca popor.

Summitul Valorilor Creștine se anunță un eveniment de mare anvergură, unic, organizat pentru prima dată în Europa, de un grup de politicieni și oameni de afaceri români și americani.

Summit-ul Valorilor Creștine ( Christian Values Summit) va aduna la Cluj-Napoca, sute de politicieni creștini, din România, Statele Unite ale Americii, Malayezia, Bulgaria și alte țări ale lumii. O primă ediție a Christian Values Summit a avut loc în luna septembrie a anului trecut, în Houston SUA, iar printre speakeri, invitată de onoare a fost doamna Sarah Palin, guvernatoare în Alaska.

Scopul acestui Summit este să arate lumii că România poate redeveni o țară a valorilor, că politicienii creștini mai pot face ceva pentru țara aceasta, că fiecare are locul bine stabilit în planul suprem al lui Dumnezeu.

Organizatorul evenimentului originar în SUA (Christian Values Summit), este Jerry Maston, pastor și influent om de afaceri din Texas. Jerry Maston, fondatorul platformei Leadership Always, ajută liderii creștini să-și înțeleagă scopul, să-și recunoască obiectivele și să fie perseverenți în atingerea acestora.

Jerry Maston este fondatorul evenimentului Christian Values Summit, SUA și co-fondator al Summitului Valorilor Creștine, România. Ideea acestor summituri a provenit inițial din înființarea „Coaliției Valorilor Creștine”. Jerry Maston are un real succes tocmai pentru că nu se teme și nu se dă înapoi în predicarea adevărului. Îndrăzneala și tenacitatea sa influențează și dau curaj, încredere, multor lideri pe care îi întâlnește. Jerry Maston este neînfricat în fața scopului său, este un om al lui Dumnezeu care nu va da înapoi niciodată, nu va renunța și nu va abandona lucrurile în care crede cu adevărat.

Organizatorul Summitului Valorilor Creștine în România este domnul Avram Gal, cunoscut politician și om de afaceri din Cluj, cu influență la nivel național. ,,Cred cu tărie că acest Summit ne va ajuta să ne depășim limitele, să ieșim din zona de confort și să înțelegem că oamenii creștini au o responsabilitate mult mai mare în societate decât ceilalți. Nu cred că este vreun vis pe care să nu-l putem atinge dacă avem curajul să-l urmăm. Dacă Biblia ne numește mai mult decât biruitori, trebuie să ne comportăm ca atare! este motivația lui Avram Gal în realizarea acestui eveniment.

Pe lista invitaților de onoare se află domnul Rafael Cruz, tatăl Senatorului Ted Cruz, fost candidat la președinția Statelor Unite. Rafael Cruz este un renumit speaker creștin, care și-a dedicat viața predicării evangheliei lui Hristos, atât în America cât și în alte state din lume. De asemenea, dânsul s-a implicat activ în campania electorală a fiului său, Ted Cruz, pentru președinția SUA. Profesor de Biblie și Teologie, autor al cărților: „Time for Action”, „Empowering the Faithful to Reclaim America”, el este de asemenea și președinte al Kingdom Translation Services.

Robert J. Hawkins Jr. este, din 2010 până în prezent, Coordonatorul Misiunii Mondiale al denominațiunii The Church of God, cu sediul general in Cleveland, Tennessee, USA.

În cadrul acestei numiri, responsabilitățile sale includ stabilirea și avansarea lucrării Bisericii în țări din întreaga lume. A împărtășit Evanghelia in peste 50 de țări ale lumii, vorbind la Școli Biblice, Convenții Naționale si ale Ministrilor, Conferințe de Dezvoltare Pastorală, Conferinte de Conducere si campanii evanghelice. Este licentiat in Educatie si Tulburări Psihice, Flagler College of St. Augustine, Florida, USA.

Dr. Daniel Cheah si Deborah Ong sunt pastori seniori ai bisericii His Sanctuary of Glory din Kuala Lampur, Malaezia. De asemenea, ei supraveghează o rețea globală de câteva sute de biserici.  His Sanctuary of Glory este o congragație în creștere si o misiune globală in expansiune. Multe vieți au fost schimbate si transformate radical de puterea Duhului Sfânt prin lucrarea lor, prin învățătura dată in seminarii, conferinte si in biserici din întreaga lume.

Dr. Daniel Cheah și Deborah Ong au absolvit Colegiul Biblic din Malaezia și au fost ordinați de Assemblies of God din Malaezia.

Doru Cîrdei, originar din România, a fost chemat in calitate de misionar in Republica Moldova, in anul 1993. De atunci, îndeplinește funcția de secretar general al Uniunii Penticostale din Moldova, a fost folosit de Dumnezeu alături de alți oameni deosebiți la înființarea Bisericii Filadelfia din municipiul Chișinău, a Centrului Creștin Betania (orfelinat tip familial), a Liceului Crestin Elimul-Nou, precum si a altor biserici noi.  În prezent este pastorul coordonator al Bisericii Filadelfia din municipiul Chișinău, Republica Moldova.

Gabi Zăgrean este un pastor evanghelist din România. Păstoreste biserica Betleem din Beclean, România, slujind deasemenea si bisericile române din Diaspora. Este direct si sincer in expunerile sale, încurajând vulnerabilitatea prin mărturii personale. Mesajele sale atrag mereu atenția asupra lui Isus si asupra harului care îl avem prin El, Gabi însuși fiind un exemplu de corectitudine și un bun îndrumător pentru cei care vor să promoveze valorile creștine.


Summitul Valorilor Creștine va avea loc la Cluj-Napoca, în 15-17 Martie 2019, la Grand Hotel Italia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele Știri

Actualitate39 de minute ago

Un tânăr de 30 de ani a căzut de la etaj, în Florești. Vecinii spun că ștergea geamurile

Un bărbat a ajuns la spital cu răni grave după ce a căzut de la etaj. Incidentul a avut loc...

Actualitate51 de minute ago

TRAGEDIE în Muntele Rece. Un tânăr a decedat într-un mod cumplit, chiar de ziua lui

Un accident mortal a avut loc în dimineața de duminică în jurul orei 6 , în localitatea clujeană Muntele Rece....

Actualitateo zi ago

4 noi rute de vacanță debutează de pe Aeroportul Internațional Cluj

4 noi rute Wizz Air debutează de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj Cluj-Napoca, 11 iunie 2021: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj...

Actualitateo zi ago

Trei tineri răniți în urma unui accident grav, în Mociu

Un accident grav a avut loc vineri după-masa în localitatea clujeană Mociu. Trei tineri răniți în urma unui accident grav,...

Actualitate2 zile ago

Dorin Lojigan: Au început lucrările la Bazinul Didactic de Înot din Câmpia Turzii

𝗔𝘂 î𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗹𝘂𝗰𝗿ă𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝗕𝗮𝘇𝗶𝗻𝘂𝗹 𝗗𝗶𝗱𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰 𝗱𝗲 Î𝗻𝗼𝘁, transmite Primarul Dorin Lojigan pe contul dânsului de social media. ,,Acesta a...

Actualitate2 zile ago

Turda: Situl poluat de la Poșta Rât se transformă în spațiu verde

Primăria Turda: Transformăm situl poluat de la Poșta Rât în spațiu verde. În perioada, 1954-1983, în această zonă au fost...

Actualitate2 zile ago

Cluj: Se redeschide Bazinul Olimpic Grigorescu. Intrarea va fi pe bază de PROGRAMARE

Primăria Cluj-Napoca și RADP Cluj- Napoca anunță redeschiderea Bazinului Olimpic Grigorescu începând de miercuri, 16 iunie 2021. Într-o primă etapă...

Actualitate2 zile ago

Bărbatul de 96 de ani dispărut de acasă a fost găsit MORT într-un cimitir din Cluj

Horea Ioan, bărbatul de 96 de ani, plecat voluntar de la domiciliul său din Cluj-Napoca, a fost identificat fără viață,...

Actualitate2 zile ago

Apel Umanitar: Dorin Roșu – fost fotbalist la CSM Reșița, Armătura Zalău și ISCT – se luptă cu o boală cruntă! Hai să îl ajutăm împreună!

Dorin Roșu este cunoscut în Câmpia Turzii pentru meciurile magistrale pe care acesta le-a făcut în tricoul „gialo-blu”, iar cetățenii...

Actualitate2 zile ago

CFR și alte companii feroviare pun în circulație Trenurile Soarelui: Cum poți ajungi la mare pe calea ferată în această vară?

TRENURILE SOARELUI 2021: Cum poți ajungi la mare pe calea ferată în această vară. Lista trenurilor spre litoral CFR Călători...

Actualitate2 zile ago

Noaptea Muzeelor are loc în acest weekend la Cluj

Noaptea Europeană a Muzeelor are loc și în acest an la Cluj-Napoca, după ce ediția de pandemie din anul trecut...

Actualitate2 zile ago

Cluj-Napoca: Deschiderea sezonului de canotaj pe lacurile Chios și Gheorgheni

Primăria Cluj-Napoca și RADP anunță deschiderea sezonului de agrement pe lacurile Chios (Parcul Central) și Gheorgheni 1 începând de sâmbătă,...

Actualitate2 zile ago

VIDEO: Accident în localitatea clujeană Luncani

Un accident rutier a avut loc în urmă cu câteva minute în localitatea clujeană Luncani, pe direcția spre Câmpia Turzii....

Actualitate2 zile ago

Pieton lovit MORTAL de un TIR pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca

Un pieton a fost accidentat mortal, joi seara, pe Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca, de un camion. Polițiștii fac cercetări pentru...

Actualitate2 zile ago

Bărbat lovit de tren în zona gării Someșeni din Cluj-Napoca, în timp ce lucra la o garnitură

Joi seara a avut loc un accident de tren în zona gării Someşeni din Cluj-Napoca. Se pare că un bărbat...

Actualitate2 zile ago

METEO: La Cluj se anunță un weekend plin cu ploi și descărcări electrice

Vineri, 11 iunie, maximele se vor situa în jurul temperaturii de 23 de grade Celsius, iar minimele, 12 grade, pe...

Actualitate2 zile ago

Adoptarea facturării electronice, economii de 100 miliarde la bugetul statului

Adoptarea facturării electronice, economii de 100 miliarde la bugetul statului Adoptarea facturării electronice în România ar permite economisirea la bugetul statului...

Actualitate3 zile ago

Avram Gal, vicepreședinte ALDE: “Ceea ce avem nevoie este o justiție independentă, decuplată de politic și alte entități, care să nu facă rabat de la acest principiu: Nimeni nu este mai presus de lege!”

Avram Gal, vicepreședinte ALDE: “Ceea ce avem nevoie este o justiție independentă,  decuplată de politic și alte entități, care să...

Actualitate3 zile ago

Cluj: Doar 5 cazuri noi de covid în județ. Au rămas 31 de persoane internate pe ATI

SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, ISU și SAJ) – 361;🔴 Persoane verificate cu privire la...

Actualitate3 zile ago

Discursul primarului din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, cu ocazia Zilei Eroilor

În accepțiunea clasică, eroii sunt acei oameni care, pentru un scop nobil sau pentru un principiu asumat, au renunțat la...

Tendințe