fbpx

CEx la PSD. Viorica Dăncilă își anunță astăzi demisia de la şefia partidului

Ludovic Orban: Rectificarea bugetului va avea criterii obiective de alocare a resurselor către comunitățile locale
26 noiembrie 2019
Două noi aparate medicale de ultimă generație, puse în funcțiune la Spitalul de Recuperare din Cluj
26 noiembrie 2019

CEx la PSD. Viorica Dăncilă își anunță astăzi demisia de la şefia partidului

Viorica Dancila candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru alegerile prezidentiale, reactioneaza in timpul dezbaterii electorale cu presa, marti, 19 noiembrie 2019, la Palatul Parlamentului. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Gal Avram

Viorica Dăncilă ar urma să îşi anunţe demisia din funcţia de preşedinte al PSD la şedinţa Comitetului Executiv al partidului de marţi, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Reuniunea CEx va avea loc de la ora 18.30, la sediul formaţiunii din Kiseleff.

Potrivit surselor citate, Viorica Dăncilă va primi funcţiile de coordonare în organizaţia de femei a PSD, acolo unde a mai deţinut funcţia de lider, dar şi poziţia de lider la organizaţia de Teleorman.

În funcţia de preşedinte interimar până la Congresul PSD va fi desemnat, cel mai probabil, Marcel Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a anunţat pe Facebook că s-a întâlnit luni cu Viorica Dăncilă şi i-a transmis acesteia că va discuta cu preşedinţii organizaţiilor din ţară despre rezultatul obţinut de partid la alegerile prezidenţiale. El a adăugat că a fost o discuţie „calmă” şi „aşezată”.

„A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulţumim tuturor celor care s-au implicat şi mulţumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat şi Vioricăi Dăncilă. A fost un rezultat care nu ne mulţumeşte pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluţii”, a explicat Marcel Ciolacu, luni seara, pe Facebook.

Citește continuarea AICI:

https://m.mediafax.ro/politic/cex-la-psd-viorica-dancila-ar-urma-sa-si-anunte-astazi-demisia-de-la-sefia-partidului-ce-functii-va-primi-in-schimb-18616838

BeTheme WordPress Theme