fbpx

Avram Gal: Vrei să fii consilierul viitorului Primar? Aplică ACUM!

Peste 300 de tone de material antiderapant folosite în intervențiile pe drumurile județene
7 februarie 2020
Băiețelul de 8 ani accidentat mortal, din Cluj, va salva viața altor 3 copii
7 februarie 2020

Avram Gal: Vrei să fii consilierul viitorului Primar? Aplică ACUM!

Avram Gal, Președinte al ALDE Câmpia Turzii și candidat la funcția de Primar a municipiului, a postat pe facebook un mesaj prin care îndeamnă cetățenii să se implice activ în dezvoltarea orașului, fie ca fac parte din partid sau nu!

“VOI FI PRIMARUL DEZVOLTĂRII, NU AL INTERESELOR! VREI SĂ FII CONSILIERUL VIITORULUI PRIMAR?! APLICĂ ACUM!
Poate mulți nu știți, dar orice primar are oportunitatea/posibilitatea de a angaja în cabinetul său, personal pentru postul de ”consilier al primarului” (nu consilier local, care se alege pe lista unui partid).
De regulă, primarii angajează persoane din anturajul lor, oameni de partid sau oameni față de care au anumite ”datorii”, iar din acest motiv profesionalismul acestor ”consilieri” este discutabil.
Eu vreau să schimb această stare de fapt, pentru că e păguboasă pentru localitate și implicit pentru comunitate.
Tocmai de aceea, o să lansez o provocare PUBLICĂ pentru toți aceia care vor să schimbe ceva, care sunt competenți, care își doresc să beneficieze de oportunitatea de a fi consilieri REALI ai mei, în calitate de primar, în mandatul 2020-2024, pe diverse domenii de activitate, pentru a contribui împreună la dezvoltarea localității și la mai binele locuitorilor: vă aștept să aplicați pentru viitoarele funcții de CONSILIER AL PRIMARULUI!
Îmi puteți trimite câteva gânduri, expertiza dvs sau domeniul/domeniile în care considerați că puteți ajuta/contribui (menționând cum anume puteți contribui), precum și datele dvs de contact, la cabinetpresedinteoffice@gmail.com
ATENȚIE: Nu este nevoie să vă înscrieți în partid (ALDE, din partea căruia voi candida la alegerile locale), pentru că nu acesta este scopul! Scopul meu este să găsesc oameni competenți care să-și dorească să se implice, cu pregătirea și profesionalismul lor, în mai binele acestei localități, în care trăim împreună, într-o colaborare care va include retribuirea financiară, așa cum este normal.
După analizarea ofertelor dvs (care trebuie să îndeplinească condițiile de eligibilitate, respectiv să îndepliniți criteriile de profesionalism, competență sau pregătire necesară pentru a vă oferi sprijinul), modalitatea de desemnare, după ce voi câștiga alegerile locale, va fi aceea de a efectua o tragere la sorți publică, iar cei care vor extrași vor ocupa locurile vacante de ”consilier al primarului”, existente conform legislației în vigoare.
Acum e momentul să schimbi ceva și tu!
Implică-te!”

Avram Gal, Președinte ALDE Câmpia Turzii