fbpx

Avram Gal , secretarul executiv ALDE despre fuziunea cu ProRomânia

Este permisă imunizarea femeilor gravide, care alăptează sau care plănuiesc să rămână însărcinate cu vaccinurile anti COVID-19?
26 ianuarie 2021
Restaurantele rămân ÎNCHISE la Cluj-Napoca, deși rata infectărilor a scăzut
26 ianuarie 2021

Avram Gal , secretarul executiv ALDE despre fuziunea cu ProRomânia

avram-gal

Biroul Politic Național al ALDE a denunțat protocolul de fuziune cu Pro România, în urmă cu puțin timp, luându-se decizia de a redeveni de sine stătător.

”Decizia a fost luată în urmă cu câteva momente. Nu se mai face fuziunea cu Pro România și vom rămâne ALDE. Va urma un congres și alegeri”, a declarat Avram Gal, care este secretar executiv al ALDE.

ALDE și Pro România au semnat un protocol de fuziune, înaintea alegerilor parlamentare din decembrie 2020, însă în urma voturilor primite nu au reușit să obțină pragul minim pentru intrarea în Parlament.

La Câmpia Turzii, ALDE are 3 mandate în Consiliul Local, fiind unul din cele 3 partide care au reușit să obțină pragul minim, în urma alegerilor locale (alături de PNL și PSD). La Turda, ALDE nu a reușit să intre în Consiliul Local.

Sursa: turdanews.net

Citeste si: Sărbători de iarnă cu oaspeți de seamă și o pasiune nouă, pentru Avram Gal • RefleqtMedia

Citeste si: Tânăr din Luduș arestat după ce a terorizat mai multe femei | Stiri de ultima ora din Cluj-Napoca (abcnewstransilvania.ro)