Avram Gal menționat ca personalitate influentă în cea mai puternică organizație creștină mondială

ALDE după ședința coaliției de miercuri, despre relansarea guvernării
22 august 2019
Primăria Cluj-Napoca va acorda autorizații de taxi pentru mașini electrice
22 august 2019

Avram Gal menționat ca personalitate influentă în cea mai puternică organizație creștină mondială

Numele lui Avram Gal este menționat în contextul unor informații care au fost publicate la noi în țară, după apariția unui documentar pe Netflix, care face referire la o organizație influentă („Familia” – „The Fellowship”), care ar conduce lumea, toți președinții SUA din ultimii 70 de ani fiind la degetul mic al acestei organizații cu tentă religioasă.

Documentarul oferă spaţii ample României şi îl prezintă pe Ben-Oni Ardelean, pastor baptist la bază, ca pe un pion înaintat al acestei organizaţii care şi-a întins tentaculele şi influenţa asupra ţărilor din Europa de Est. Sunt prezentate întâlniri avute între Ardelean şi senatorul american Robert Adelhort – finanţator şi om de bază al presupusei „Familii”.”

În contextul difuzării acestor informații, numele lui Avram Gal apare și el menționat, inclusiv pe siteul Digi 24. Despre Avram Gal se spune că ar fi facilitat vizita lui Călin Popescu Tăriceanu în SUA, tot pe o filieră evanghelistă, în primăvara acestui an. Tăriceanu s-a pozat inclusiv cu vicepreședintele Mike Pence.

Tăriceanu a fost însoțit în SUA de Avram Gal, membru ALDE, președinte al New Life International Evangelical Association.

“Acum, pe drumul de întoarcere din SUA, pot afirma că întâlnirile avute aici au fost reușite și am primit doar feedback pozitiv. Menționez că în 2020 Summitul Valorilor Creștine va avea loc la București, în luna septembrie (25-27). Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor partenerilor și colaboratorilor. God bless România!”, a scris Gal pe Facebook, la vremea respectivă.

Avram Gal este și președinte al organizației New Life International Evangelical Association, care în acest an a organizat primul summit creștin de anvergură la Cluj-Napoca, iar anul viitor îl va organiza chiar în capitală.

Contactat telefonic, Avram Gal a declarat că singurul care ar putea să ofere mai multe detalii este  Ben Oni Ardelean, Vicepreședinte în Parlamentul României.

Sursa turdanews.net

BeTheme WordPress Theme
%d blogeri au apreciat: