fbpx

Avram Gal: Angajările din Primărie, RECOMPENSĂ sau NECESITATE?!

Peste 400 de antreprenori au fost prezenți la lansarea Romanian Business Chamber
21 februarie 2020
Incendiu de amploare la Satu Mare. Pompierii s-au luptat ore întregi cu focul
21 februarie 2020

Avram Gal: Angajările din Primărie, RECOMPENSĂ sau NECESITATE?!

Comunicat ALDE Câmpia Turzii: Angajările din Primărie, RECOMPENSĂ sau NECESITATE ?!

S-a tot vehiculat în spațiul online, de către unii cetățeni, faptul că unele angajări din Primăria Câmpia Turzii sunt făcute pe linie de Partid (PNL).

Am văzut și noi într-adevăr, câțiva cetățeni în campania anterioară care erau foarte vehemenți și vocali, împotriva fostei conduceri a orașului (PSD + ALDE), căutând întotdeauna să-și exprime nemulțumirea pentru felul în care este gospodărit orașul. Câteodată având dreptate, dar de cele mai multe ori făcând asta doar pentru a susține un alt candidat la funcția de primar ( PNL) reușind să fie chiar ridicoli – CERÂND SĂ FACĂ PRIMARIA CURĂȚENIE inclusiv pe terenuri private din oraș !!! În condițiile în care actuala conducere nu este în stare să facă acum curățenie nici măcar în zonele centrale!
Imediat după ce au trecut alegerile din 2016 și a ajuns la conducerea orașului primarul susținut de ei, aceste persoane care se erijau în cetățeni apolitici, au ajuns să fie membri de partid (PNL) și apoi angajați ai PRIMĂRIEI .

Îi vedem și zilele acestea, cum la orice nemulțumire actuală pe care o au cetățenii, încep să sară în apărarea primarului, de multe ori fiind chiar exagerat de nepoliticoși și lipsiți de orice bun simț .
Indiferent că sunt la SERVICIU sau în timpul liber, ei au timp să comenteze și să denigreze pe oricine are vreo nemulțumire referitor la felul în care este gospodărit orașul de actuala conducere.

Și atunci vă întreb: Ei fac aceste comentarii din sinceritate sau pentru a-și menține posturile și ceea ce cred ei că au …PUTEREA ?

Vă întreb pe voi: Oare angajarea lor a fost o RECOMPENSĂ sau o NECESITATE ?

Fiecare dintre noi putem să le răspundem la URMĂTOARELE ALEGERI !!!

Pentru angajații care au înțeles că după ce ajungi într-o funcție în Primărie, lași deoparte orice divergență politică și înțelegi că acolo ești în slujba cetățeanului …nu a vreunui Partid politic, vreau să-i anunț de pe acum că voi fi trup și suflet alături de ei în toate proiectele și ideile pe care le vor avea pentru buna dezvoltare a orașului.
Eu nu vin la primărie să dau oameni afară!!! Aproape fiecare dintre ei au o familie de întreținut și au nevoie de stabilitate și siguranță în privința locului de muncă!
Vreau ca împreună cu fiecare din ei să ne zbatem pe perioada întregului mandat să facem tot ce se poate pentru dezvoltarea orașului.
Împreună putem schimba actuala față a Câmpiei Turzii!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !!!

Cu sinceritate,
Avram GAL