fbpx

ALDE Câmpia Turzii a sărbătorit românește de Dragobete

Accident cu 4 victime și mașina răsturnată la Gligorești, Cluj
25 februarie 2018
Sammy Seliceanu – medalia de aur la jiu-jitsu brazilian
26 februarie 2018

În data de 24 februarie, Organizația municipală ALDE Câmpia Turzii a sărbătorit românește de Dragobete.

Promotorul acestui frumos și reușit eveniment nu este altul decât omul politic Avram Gal, care împreună cu staff-ul organizației au fost gazdele evenimentului care a întrunit peste 250 de participanți majoritatea membri ALDE, simpatizanți și invitați.

Doamna președinte ALDE Cluj, Steluța Cătăniciu alături de conducerea BPJ, au participat la eveniment. De asemenea, la petrecere au participat artiști de seamă consacrați, amintim aici pe actorii Romică Țociu și Cornel Palade, interpreți de renume: Nelu Gabor, Ionela Moruțan, Adina Băieșiu, Anica Stan, Dănuț Tehei și mulți alții.

Întrebat ce planuri de viitor are în ceea ce privește viitorul în politica locală, Avram Gal ne-a declarat următoarele: “Fiecare dintre noi are un vis, o dorință, un plan. Până acum Dumnezeu m-a binecuvântat cu o familie frumoasă și sănătoasă, bunăstare și realizări profesionale notabile. Având toate acestea, nu mi-a rămas decât dorința mea personală , aceea de a fi ales de cetățenii municipiului Câmpia Turzii ca primar al lor. Această dorință de a ajunge primar, vine din dorința de a realiza lucruri benefice pentru comunitatea din municipiul Câmpia Turzii. Pe parcursul carierei mele profesionale de până acum am acumulat un bagaj de informații și experiențe pe care doresc să le pun la dispoziția necondiționată a cetățenilor din Câmpia Turzii. Cunosc toate pârghiile legislative care pot duce la finalizarea mai multor proiecte benefice pentru administrația publică din municipiu. Ceea ce doresc să mai amintesc este că, datorită tensiunilor politice locale, pot spune că acum am cele mai mari șanse ca eu și echipa mea să construim un program pentru ca la alegerile viitoare să reprezentăm soluția pentru acest oraș. Nu spun că sunt cel mai bun, dar cu siguranță sunt cel mai calificat și experimentat să fiu alternativa câștigătoare pentru municipiul Câmpia Turzii.

 

Redacția ABC News Transilvania