fbpx

VIDEO: INCENDIU la etajul 3 al unui bloc din Câmpia Turzii

22 pacienți confirmați cu Covid19 la Spitalul din Turda
17 octombrie 2020
Covid Update: Aproape 4.000 de cazuri confirmate în ultima zi, deși e weekend
18 octombrie 2020

VIDEO: INCENDIU la etajul 3 al unui bloc din Câmpia Turzii

Un incendiu a avut loc sâmbătă seara, într-un apartament de pe strada Oțelarilor Nr.2, din Câmpia Turzii. Apartamentul se află la etajul 3 al blocului.

În urma apelului la 112, o autospecială de la Câmpia Turzii a ajuns la fața locului și pompierii au intervenit rapid pentru salvarea persoanelor aflate în pericol și stingerea focului.

În sprijinul pompierilor din Câmpia turzii, au ajuns și o autospecială de pompieri și o autoscară ale detașamentului Turda.

Din fericire, în urma incendiului, nici o persoană nu a fost rănită!

Un echipaj de poliție se află la fața locului și cercetează cauza incendiului.

Pompierii au fost alertați despre incendiul care a cuprins apartamentul din blocul de locuințe, situat pe strada Oțelarilor din municipiul Câmpia Turzii, în jurul orei 20.30“, informează ISU Cluj.

Până în momentul sosirii pompierilor s-au autoevacuat din apartament o femeie și doi copii.

Pompierii au găsit o încăpere cuprinsă în totalitate de flăcări cu posibilitatea de a se extinde și la celelalte încăperi.

Intervenția a durat circa 40 de minute, reușind să fie limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care a fost găsit.

Focul a distrus obiectele din încăperea unde a izbucnit incendiul (mobilier, materiale textile și aparatură electronică) și a deteriorat celelalte încăperi ale apartamentului.

Un incendiu a avut loc în urma cu câteva minute, într-un apartament de pe strada Oțelarilor Nr.2, din Câmpia Turzii.O autospecială de la Câmpia Turzii a ajuns la fața locului și pompierii au intervenit rapid pentru salvarea persoanelor și stingerea focului.În sprijinul lor, au ajuns și o autospecială de pompieri și o autoscară ale detașamentului Turda.Din fericire, în urma incendiului, nici o persoană nu a fost rănită!Un echipaj de poliție se află la fața locului și cercetează cauza incendiului.

Publicată de ABC News Transilvania pe Sâmbătă, 17 octombrie 2020