fbpx

Veste-bombă! Bolojan NU mai candidează pentru funcția de Primar, după 12 ani în care a pus Oradea pe harta celor mai performante orașe europene

Vârstnic lovit de mașină la Cluj. Traversa neregulamentar
8 august 2020
Se pregătesc REGULI STRICTE pentru pelerinajul de la Nicula. Vezi ce transmit autoritățile!
8 august 2020

Veste-bombă! Bolojan NU mai candidează pentru funcția de Primar, după 12 ani în care a pus Oradea pe harta celor mai performante orașe europene

COMUNICAT PNL Bihor: Astăzi, 07 august 2020, în urma ședințelor organismelor de conducere PNL de la nivelul municipiului Oradea și al județului Bihor, dl Florin Birta, președintele PNL Oradea și viceprimar al municipiului Oradea, a fost desemnat candidat la funcția de primar al municipiului Oradea iar dl Ilie Bolojan, președintele PNL Bihor, a fost desemnat candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor.

Până joi, 13 august, dl Florin Birta va prezenta Biroului Politic Municipal al PNL Oradea pentru aprobare echipa de consilieri municipali.

Echipa de consilieri județeni a PNL Bihor va fi definitivată până la aceeași dată, pe baza consultărilor cu organizațiile locale din județ.  

„Am făcut parte din echipa care a pus Oradea pe harta celor mai performante orașe din țară, am lucrat alături de domnul primar Ilie Bolojan în toți acești ani, iar scopul nostru a fost acela de a transforma Oradea într-un oraș modern, într-un oraș exemplu. Sunt conștient că am o misiune grea, dar sunt convins că, avându-l pe domnul Bolojan la șefia Consiliului Județean, eforturile noastre comune de a duce Oradea şi judeţul mai departe în direcția bună vor fi încununate cu succes. Oradea este pe mâini bune și vom continua împreună ceea ce s-a făcut în Oradea în ultimii 12 ani”, a declarat Florin Birta.

„A fost o onoare pentru mine să fiu primar al orașului Oradea timp de 12 ani și le mulțumesc orădenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. La progresele pe care le-a făcut Oradea în acești ani, în afară de meritul orădenilor și al investitorilor, cred că un rol important l-a avut și Primăria Oradea prin proiectele realizate. Dezvoltarea orașului depinde mult însă și de ce face Consiliul Județean. Aeroportul Oradea, de exemplu, este în subordinea Consiliului Județean, iar dacă vrem să avem mai multe zboruri de pe aeroport, trebuie să schimbăm abordarea de până acum. Am luat decizia să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor pentru a îndrepta lucrurile și, prin colaborarea cu Primăria Oradea, să asigurăm dezvoltarea în continuare a orașului, dar și a județului nostru. Domnul Birta a fost implicat anii aceștia în toate proiectele orașului, le cunoaște și am încredere că le va putea duce mai departe. Sunt convins că va gestiona bine funcția de primar”, a declarat Ilie Bolojan.

DYOMEDICA

BeTheme WordPress Theme