fbpx
Cluj-Napoca: Noul cimitir cu peste 5500 locuri de mormânt se apropie de finalizare
7 iulie 2020
Cluj-Napoca: Se redeschide Piața volantă din cartierul Gheorgheni. Ține minte regulile sanitare!
8 iulie 2020

Urmărire în trafic cu focuri de armă, la Turda

Gal Avram

Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că o persoană care ar fi sub influența băuturilor alcoolice conduce un autoturism pe strada Rapsodiei din municipiul Turda, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii rutieri au identificat mașina în cauză și au efectuat unui semnal de oprire însă, bărbatul aflat la volanul autoturismului și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

În cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe un teren viran, în zona Micro. Conducătorul auto nu a respectat indicațiile agentului de poliție, acesta refuzând să coboare din autovehicul, motiv pentru care, polițistul a procedat la somarea bărbatului, fiind trase mai multe focuri de armă în plan vertical. Ulterior, bărbatul a fost imobilizat de către polițiști. 

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta are 52 de ani și este din municipiul Turda. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație de peste 0.80mg/l alcool pur în aerul expirat.

BeTheme WordPress Theme