fbpx

Un taximetrist din Târgu Mureș își duce clienți cu Tesla. Vezi ce tarife are!

Bilanțul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj pe 2019
3 februarie 2020
Razie de amploare a polițiștilor clujeni de la Rutieră. 11 permise au fost reținute
4 februarie 2020

Un taximetrist din Târgu Mureș își duce clienți cu Tesla. Vezi ce tarife are!

Un șofer din Târgu Mureș și-a cumpărat un autoturism Tesla de aproape 40.000 de euro pe care l-a transformat în taxi. Prețul solicitat de el nu este mai mare decât cel practicat în oraș, respectiv doi lei pe kilometru, scrie Mediafax.

Un șofer în vârstă de 38 de ani din Târgu Mureș a decis să transforme mașina pe care a plătit aproape 40 de mii de euro îintr-un taxi. El a decis să nu mărească tariful, preferând să practice același preț cu cel folosit de colegii săi – doi lei pe kilometru.

Ovidiu Sima lucrează ca taximetrist de mai bine de 10 ani, iar pentru el acesta este jobul perfect. Iubește să socializeze cu clienții lui și să îi lase fericiți și multumiți la destinație.

“E cel mai bun loc de muncă. Îmi place să conduc, să interacționez cu oamenii. (Ce zic oamenii, clienţii când văd cu ce veniţi să-i luaţi?) Ceva de genul: wow, Tesla! În viața mea nu am urcat într-o Tesla sau bravo! Mașina lucrează în regim normal ca orice mașină de taxi, are un tarif normal”, a declarat Ovidiu Sima.

El speră să-și recupereze investiția în maximum doi ani. “Autonomia mașinii este undeva la 400 de km. O mașină normală consumă undeva la 30-35 de lei la suta de km, o mașină electrică undeva la 10-12 lei suta de km”, a mai spus Sima.

Clienții știu în orice moment unde se afli și cât mai durează cursa.

“Mi se pare foarte interesant și am apreciat foarte mult ideea lui. În momentul când dai niște bani,cel puțin eu așa sunt, am așteptări să fiu tratat regește. Mă simt confortabil acum, n-am nicio grijă”, a spus unul dintre clienți, Ionuț Gojman.