fbpx

Un drogat a sunat la 112 amenințând cu explozia unei bombe în sediul unei bănci

#METEO: Cod galben de frig, vânt puternic, ninsori și polei în toată țara, începând de joi
10 februarie 2021
STUDIU. Purtarea a două măști suprapuse reduce riscul de infectare cu Covid-19 cu până la 95%
11 februarie 2021

Un drogat a sunat la 112 amenințând cu explozia unei bombe în sediul unei bănci

drogat-bomba-banci-bistrita
Un bistrițean de 38 de ani, drogat, a furat o mașină și un telefon, apoi a sunat la 112 și a alertat autoritățile că e bombă la reprezentanța unei bănci din Bistrița și urmează să explodeze, informează Mediafax.

Faptele au avut loc miercuri, iar bărbatul de 38 de ani a fost prins după câteva ore de la apelul la 112, când a anunțat că e o bombă într-o bancă și urmează să explodeze. Tot personalul și clienții băncii au fost evacuați.

În urma unei percheziții la domiciliul suspectului, acesta a devenit agitat și a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Bistrițeanul de 38 de ani a fost dus la spital, unde a rămas internat.

Tot în cadrul cercetărilor, a reieșit faptul că bărbatul ar fi sustras, în aceeași zi, un telefon mobil dintr-un magazin din Bistrița. De asemenea, este bănuit că i-ar fi luat unui cunoscut mașina, pe care ar fi condus-o prin Bistrița.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/victor-alistar/

Citeste si: https://cluj24.ro/aproape-150-de-autorizatii-de-construire-eliberate-intr-o-luna-in-judetul-cluj-peste-2-000-de-autorizatii-eliberate-in-2020-46446.html