fbpx

Un consilier local PSD din Câmpia Turzii, a dat în penibil după ce a distribuit o poză cu o actriță de filme pentru adulți, zicând ca e elevă de 10 din România

Turda va avea în curând Centru de Transfuzii, unde cetățenii vor putea dona sânge
7 iulie 2020
Cluj-Napoca: Noul cimitir cu peste 5500 locuri de mormânt se apropie de finalizare
7 iulie 2020

Un consilier local PSD din Câmpia Turzii, a dat în penibil după ce a distribuit o poză cu o actriță de filme pentru adulți, zicând ca e elevă de 10 din România

Gal Avram

Un consilier local PSD din Câmpia Turzii a căzut într-o capcană de tip ”fake news” pe Facebook, distribuind poza unei actrițe de filme erotice, pe care a prezentat-o drept o ”elevă din România”.

Potrivit Turda News, este vorba despre consilierul local PSD Ionel Isac Tudorache.

Acesta ar fi distribuit pe rețeaua de socializare o fotografie cu fosta actriță de filme pentru adulți Mia Khalifa, care a fost prezentată de altcineva, probabil în glumă, drept ”o elevă din România care a luat bacul cu 10”.

”Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat si a scris la lumânare si care a luat bacul cu 10… Dar noi o promovam pe Vulpita și Viorel… BRAVO ALEXANDRA SĂ TE AJUTE DUMNEZEU ÎN CONTINUARE. DOAMNE AJUTĂ” – acesta a fost mesajul celor care au glumit, probabil, pe Facebook, iar consilierul local din Câmpia Turzii a căzut victimă.

Organizația a ieșit cu un mesaj public prin care transmite că își cere public scuze pentru derapajul consilierului și că se dezice de ieșirile publice ale acestuia.

„PSD Câmpia Turzii își cere public scuze pentru derapajul consilierului Ionel Tudorache Isac. Organizaţia PSD Câmpia Turzii se dezice de ieşirile publice ale consilierului local Ionel Tudorache Isac, de aceea ne cerem public scuze pentru derapajele acestuia”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a organizației.

Mai mult, partidul ia măsuri pentru excluderea acestuia și retragea sprijinului său politic, arătând că Ionel Tudorache Isac „nu este la prima abatere”.

„Pentru că nu este la prima abatere de acest fel, dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că în cel mai scurt timp vom demara procedurile de excludere din partid a domnului Isac şi retragerea sprijinului politic din Consiliul Local Câmpia Turzii”, potrivit PSD Câmpia Turzii, citează http://monitorulcj.ro

BeTheme WordPress Theme