fbpx

Un camion care transporta colete a luat foc în această noapte, lângă Gilău

Covid19: Peste 2000 de cazuri confirmate în țară, deși e weekend. 82 cazuri azi la Cluj
3 octombrie 2020
Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei are COVID. Este internat în spital
3 octombrie 2020

Un camion care transporta colete a luat foc în această noapte, lângă Gilău

Echipele de intervenție de urgență din Cluj au avut o intervenție mai neobișnuită noaptea trecută, scrie actualdecluj.ro

Dimineața la ora 3 au fost alertate forțele de intervenție cu privire la producerea unui incendiu la un ansamblu de vehicule în apropiere de Gilău. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră în totalitate cabina capului tractor și se extisese la încărcătura din remorcă cu o autospecială, în prima fază a intervenției. Remorca era încărcată la capacitate maximă, fiind depozitate în aceasta colete de curierat cu diverse materiale. Pompierii au solicitat sprijinul altor două echipaje pentru a putea descărca din remorcă coșurile metalice, încărcate cu diverse materiale și pentru a putea stinge incendiul.

Deși eforturile pompierilor au fost susținute timp de patru ore flăcările care au ajuns în interiorul remorcii, degajarea de căldură și gaze arse, precum și apa folosită pentru stingerea incendiului au deteriorat in totalitate coletele din remorca camionului. ”Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit în timpul deplasării camionului, la compartimentul motor, după care a fost observat de către șofer și a oprit ansamblul de vehicule în afara părții carosabile. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment”, arată purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș.