fbpx

Turda: Restricții de circulație pe strada Libertății. Circulația autobuzelor va fi deviată!

Pieton încarcerat între autoturism și zid în urma unui accident, în Satu Mare. UPDATE: Femeia a decedat!
7 octombrie 2020
Grevă printre angajații unui spital din Cluj. Sunt obligați să facă testul Covid contracost
7 octombrie 2020

Turda: Restricții de circulație pe strada Libertății. Circulația autobuzelor va fi deviată!

Începând cu data de 07.10.2020, orele 16:00, până la finalizarea lucrărilor programate accesul auto va fi restricționat pe strada Libertății. Circulația rutieră va fi redirecționată pe strada Războieni și strada General Dragalina.

👉Accesul va fi interzis pe sectorul de drum cuprins între sensul giratoriu Piața Romană până în sensul giratoriu de lângă Primărie.

🚧 Restricționarea este necesară pentru a se putea executa lucrările de asfaltare din cadrul proiectului de modernizare a coridorului de mobilitate urbană în zona centrală a municipiului Turda, finanțat prin Programul Operațional Regional.

🚍ℹ Circulația autobuzelor dinspre Oprișani spre Turda Nouă va fi deviată ➡ pe strada Războieni, cu ieșire prin fața clădirii Primăriei. Pe această stradă se va circula într-un singur sens ➡️de la Piața Romană spre strada Aurel Vlaicu. Autobuzele care circulă dinspre Turda Nouă spre Oprișani vor fi redirecționate pe strada General Dragalina.

‼️ Rugăm participanții la trafic și pietonii să circule cu prudență și să respecte indicațiile agenților de poliție care vor fi prezenți în toate intersecțiile restricționate.

🤝 Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere, transmite Primăria Turda.