fbpx

Tragedie în Alba. O femeie însărcinată, infectată cu noul coronavirus, a MURIT

Se pregătesc REGULI STRICTE pentru pelerinajul de la Nicula. Vezi ce transmit autoritățile!
8 august 2020
Accident grav în Bulz. Un copil a fost dus la spital cu elicopterul SMURD
9 august 2020

Tragedie în Alba. O femeie însărcinată, infectată cu noul coronavirus, a MURIT

O tânără în vârstă de 33 de ani din județul Alba Iulia, însărcinată în 24-25 de săptămâni, confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus, a decedat vineri după-amiaza în izolatorul Secției de ATI a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia.

Camelia avea numai 33 de ani şi era însărcinată în 25 de săptămâni. Femeia nu a apucat din păcate să se bucure de prunc. A murit pe secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia. La fel şi copilul. 
Femeia a ajuns la spital în stare gravă. Avea deja bronhopneumonie bilaterală, insuficienţă hepatică şi insuficienţă respiratorie acută, toate puse pe seama coronavirusului.

Tânăra s-ar fi infectat în familie, după ce ar fi luat virusul chiar de la fratele ei, întors din Spania, transmite alba24.ro. În urmă cu aproximativ o săptămână, mama tinerei, confirmată la rândul ei cu noul coronavirus, a decedat, mai arată sursa citată.

Până vineri, 7 august, în județul Alba erau raportate 807 cazuri (12 noi), 606 de persoane vindecate, 33 decese, 46.415 teste efectuate (666 de teste, în ultimele 24 de ore).

DYOMEDICA

BeTheme WordPress Theme