fbpx

“Toți pentru înot și înot pentru toți!” – deviza care spune tot despre Sărbătoarea înotului

Mesajul emoționant al ISU la 3 ani de la tragedia #colectiv
31 octombrie 2018
Mamă și fiică spulberate pe trecerea de pietoni la Cluj-Napoca
31 octombrie 2018

“Toți pentru înot și înot pentru toți!” – deviza care spune tot despre Sărbătoarea înotului

Asociația Sports Culture organizează evenimentul de  înot de 24 de ore ce va avea loc pentru prima dată la Cluj-Napoca. Sărbătoarea înotului se va desfășura în incinta Bazinului Olimpic Grigorescu, Bulevardul 1 Decembrie 1918, în perioada 3-4 noiembrie 2018. Organizatorii își doresc ca evenimentul să devină o tradiție anuală.

Evenimentul s-a născut din pasiunea pentru înot a membrilor asociației și din experiența pe care aceștia au acumulat-o participând la mai multe evenimente de acest gen. Asociația își dorește așadar, să contribuie la promovarea înotului (și a sportului în general) ca și stil de viață sănătos, Sărbătoarea înotului venind ca un exemplu concret pentru modul în care înotul ne oferă oportunitatea de a petrece timp prețios împreună cu cei dragi.

Sărbătoarea înotului include două probe în care accentul se va pune pe a te familiariza cu înotul și a te organiza în cadrul unui grup cu afiliere la școală / club (proba dedicată școlilor / cluburilor) și respectiv la companie (proba dedicată companiilor), și două probe pentru care echipa se va forma fără o afiliere anume, o probă de viteză (proba sprint) și o probă de anduranță. În cadrul celor patru probe sunt înscrise deja 50 de echipe însumând peste 500 de înotători.

Participarea în cadrul probelor de înot dedicate școlilor / cluburilor și companiilor este gratuită. Această facilitate a devenit posiblă prin sprijinul partenerilor (Primăria Cluj-Napoca, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca, Biblioteca Academiei Române) și sponsorilor evenimentului (Ara, Univer, Tupperware, ICPIAF Center, Jolly, Auchan, Decathlon, WorldClass, Accesa, RebelDot, Emerson, TYR, Nutribon, Bio Farm Recea Cristur, Worwag Pharma, Asociația de Podiatrie). Buna desfășurare și buna dispoziție din cadrul evenimentului sunt garantate alături de voluntari inimoși, membri ai Organizației Studenților Economiști, Clubului LEO Bastion, Organizației Studenților pentru Turismul Românesc, și nu numai.

 

Pentru mai multe detalii privind evenimentul, vă invităm să vizitați site-ul (sportsculture.ro) și pagina de facebook (www.facebook.com/SportsCultureCluj) a asociației.

 

Vă invităm cu această ocazie să participați la conferința de presă pe care asociația o va găzdui legat de evenimentul Sărbătoarea înotului în data de 1 noiembrie 2018, ora 13:00, în incinta Bibliotecii Academiei Române, strada Mihail Kogălniceanu nr. 12-14, etajul 1, sala  Ștefan Pascu (nr. 22).

Vă mulțumim că ne sunteți alături! Împreună putem începe o frumoasă poveste a Sărbătorii înotului într-un oraș special ce are în acest an statutul de Oraș Europen al Sportului.