fbpx

Tânăr prins rupt de beat la volanul unui autoturism neînmatriculat

Cluj-Napoca: Servicii online pentru taximetrie
6 ianuarie 2021
Inspectoratul Școlar Județean Cluj a redistribuit 1890 de tablete dotate cu internet gratuit și nelimitat
6 ianuarie 2021

Tânăr prins rupt de beat la volanul unui autoturism neînmatriculat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au reţinut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Cămăraşu. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, la data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 00.45, cel în cauză a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Floreşti.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concetraţie de 1,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fos condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Din verificările efectuate, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere. Totodată, a reieşit faptul că  autoturismul condus nu este înmatriculat, plăcuţele cu numărul de  circulaţie provizorie aplicate pe autoturism, având valabilitatea expirată din luna august 2020, acestea fiind atribuite unui alt autoturism.