fbpx

Tânăr ARESTAT după ce a dat foc unei Biserici din Mureș. Pierderea este colosală!

Bătaie în trafic între un taximetrist și un bucureștean, la Cluj
10 februarie 2020
Idee inedită a unui Șef de Poliție român: Bilete gratuite la Untold pentru cei care renunță temporar la mașină
10 februarie 2020

Tânăr ARESTAT după ce a dat foc unei Biserici din Mureș. Pierderea este colosală!

La data de 09 februarie a.c,  tânărul, de 18 ani, din localitatea Idrifaia, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, a fost prezentat în faţainstanţei de judecată, care a emis mandat de arestarepreventivă pentru o perioadă de 30 de zile.  Acesta a fost reintrodus în Centrul de Reţinere şi ArestarePreventivă din cadrul I.P.J. Mureş.

La data de 08 februarie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștiiSecției de Poliție Rurală nr. 11 Târnaveni au fost sesizațiprin Apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că înclopotnița Bisericii Reformate din localitatea Idrifaia, comuna Suplac, ar fi izbucnit un incendiu.

Din primele verificări efectuate de polițiști, au rezultatindicii care au condus la ipoteza incendiul ar fi fostprovocat în mod intenționat, fiind identificat un tânăr, de 18 ani, din localitatea Idrifaia, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională esteestimat la aproximativ 50.000 de euro.

În baza probatoriului administrat, la data de 8 februariea.c., față de tânăr, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 09 februarie a.c., instanţa de judecată a dispus măsuraarestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșiriiinfracțiunii de distrugere prin incendiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă JudecătoriaTârnăveni.