fbpx

Sport și transport public gratuit în Cluj-Napoca. Programul Biletul de Sănătate se prelungește

Bărbat găsit mort după ce mașina sa a căzut într-o râpă
14 octombrie 2020
Covid19: Cele mai mari numere declarate până azi: 200 la Cluj și peste 4000 în țară
14 octombrie 2020

Sport și transport public gratuit în Cluj-Napoca. Programul Biletul de Sănătate se prelungește

Sport și transport public gratuit la Cluj-Napoca. Continuăm inițiativa „Biletul de sănătate” până la sfârșitul anului

270.000 genuflexiuni executate, 27.000 minute de mișcare și aproximativ 216.000 calorii arse – acestea sunt câteva cifre cheie la finalul implementării proiectului-pilot denumit simbolic „Biletul de sănătate” prin care, la 20 genuflexiuni executate un roboțel emite 1 tichet, valabil pentru transportul în comun (urban).

Până acum, 13.500 bilete au fost emise la stația sportivă smart amplasată pe str. Memorandumului din Cluj-Napoca. Proiectul a fost implementat cu susținerea Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Datorită acestui răspuns pozitiv al clujenilor, vom continua inițiativa „Biletul de sănătate” alături de echipa Sports Festival, și mulțumită partenerilor care s-au alăturat programului Sports Festival din mediul privat:

În perioada 15-31 octombrie compania AROBS va susține continuitatea proiectului.

În perioada 1-15 noiembrie compania NTT Data va susține continuitatea proiectului.

Avem mai multe companii la Cluj care doresc să asigure continuitatea acestei inițiative și le mulțumim tuturor! Cluj-Napoca este renumit pentru faptul că promovează sportul și soluțiile de mobilitate sustenabilă, astfel că îi felicit pe toți cei implicați pentru rezultatele de până acum, dar mai ales pe cei care au acceptat provocarea!