fbpx

Două noi investiții finalizate de Consiliul Județean la Spitalul de Boli Infecțioase

Imunitatea oferită de vaccinurile împotriva COVID-19 începe să se dezvolte la aproximativ 10-14 zile după prima doză
18 februarie 2021
Patroni de restaurante amendați de polițiștii clujeni. Au deschis interiorul locației
19 februarie 2021

Două noi investiții finalizate de Consiliul Județean la Spitalul de Boli Infecțioase

spitalul-boli-infectioase-cluj
Consiliul Județean Cluj a finalizat o serie de lucrări menite să contribuie la creșterea calității actului medical și a serviciilor oferite pacienților în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată sub autoritatea forului administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Sprijinul nostru pentru Spitalul de Boli Infecțioase, aflat în prima linie a luptei pentru combaterea pandemiei, e unul total și necondiționat. Am finanțat, deci, o serie de lucrări extrem de importante menite să asigure o funcționare optimă a acestei unități medicale de elită”.

În valoare de cca. 2.174.000 de lei, cele două investiții finanțate de forul administrativ județean au constat în modernizarea și extinderea funcțională a secției de Terapie Intensivă, precum și în reamenajarea spațiilor aferente Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală.

Citeste si: https://turdanews.net/articole/actualitate/74943-soferul-din-campia-turzii-care-a-produs-un-accident-arestat-preventiv.html

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/patroni-de-restaurante-amendati-de-politistii-clujeni-au-deschis-interiorul-locatiei/