fbpx

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca are un nou director medical

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări și temeri despre vaccinul AstraZeneca
15 februarie 2021
Trei tineri DROGAȚI au furat un autoturism în plină zi, la Cluj. Unul dintre făptași e minor
15 februarie 2021

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca are un nou director medical

spitalul
Prof. Dr. Simona Nicoară s-a alăturat echipei manageriale a SCJU, iar anterior numirii sale a fost medic șef al Secției Clinice Oftalmologie din cadrul spitalului. În același timp, Prof. Dr. Simona Nicoară este cadru didactic al UMF „Iuliu Hațieganu” și coordonează o vastă activitate de cercetare.


Cu peste 90 de lucrări publicate în reviste de specialitate, autor a două cărți de oftalmologie și al unui îndreptar de lucrări practice pentru studenți, cu o consistentă experiență profesională (aproximativ 400 de intervenții chirurgicale pe an), Prof. Dr. Simona Nicoară a introdus tehnici moderne de chirurgie vitreo-retiniană în secție, în 2006 a realizat prima fotocoagulare laser pentru retinopatia prematurității în Cluj, iar în 2009 a utilizat pentru prima oară în România injecția cu anti-VEGF pentru retinopatia prematurității.


„Funcția de director medical interimar este pentru mine o onoare și în același timp o provocare. Pornesc pe acest drum nou cu încredere și speranță, simțindu-i parteneri pe toți colegii mei din cadrul SCJU Cluj-Napoca, motivată de dorința de a face bine”, a declarat Prof. Dr. Simona Nicoară.
Îi urăm Doamnei Profesor Dr. Simona Nicoară mult succes în toate proiectele pe care și le-a propus!

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/covid19-peste-1-800-de-cazuri-raportate-in-ultimele-24-de-ore/

Citeste si: https://turdanews.net/articole/mass-media/74839-stelu-luca-spune-ca-este-amenintat-de-jurnalistul-horea-hudrea-s-a-plans-la-politie.html