fbpx

Șoferul de TIR care a provocat accidentul de la Gherla s-a SPÂNZURAT

Jaf ca-n filme la un magazin din Iara. Polițiștii turdeni au prins 4 suspecți, din Timiș
29 octombrie 2018
UBB, Prima Universitate din România în Clasamentul URAP
29 octombrie 2018

Șoferul de TIR care a provocat accidentul de la Gherla s-a SPÂNZURAT

Un șofer care a provocat un accident duminică seara la ieșirea din Gherla spre Cluj și a dispărut după producerea evenimentului a fost găsit spânzurat, scrie Monitorul de Cluj.

Potrivit gherlainfo.ro, descoperirea a fost făcută luni dimineață, la Bunești.

Duminică în jurul orei 19.30, în afara localității Gherla, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a cinci persoane.

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea un TIR pe DN 1C-E576, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în fata sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.

Ulterior, TIR-ul a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane (doi conducători auto și trei pasageri- printre care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital.

Martori de la fața locului au povestit că după producerea accidentului, șoferul de TIR a coborât din mașină și i-a întrebat pe pasagerii dintr-un autoturism acroșat dacă sunt bine. Apoi ar fi vomat, după care a dispărut pe un deal din apropiere.

Bărbatul a fost căutat cu lanternele, dar fără rezultat. Au fost anunțate rudele bărbatului, care au luat legătura cu acesta și i-au transmis să se întoarcă, iar acesta le-ar fi spus despre intenția sa.