fbpx

Șoferi din Câmpia Turzii cercetați pentru conducere sub influența alcoolului

Poza zilei la Cluj: Mașina miresei a fost ridicată de poliție
21 septembrie 2020
Noul Spital Pediatric din Cluj are finanțarea garantată
21 septembrie 2020

Șoferi din Câmpia Turzii cercetați pentru conducere sub influența alcoolului

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, poliţiştii din cadrul Serviciul Rutier Cluj – Biroul Drumuri Naţionale şi European au depistat un conducător auto de 22 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa pe DN1 E60, în localitatea Floreşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concetraţie de peste 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru  recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolul sau a alor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

*

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa pe strada Piața Mihai Viteazu din aceeași localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a reieșit o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

*

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, au depistat un conducător auto de 42 de ani, din comuna Ceanu Mare, în timp ce se deplasa pe DC 56, în interiorul localității Boian, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, fiind relevată o concentrație de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.