fbpx

Simona Halep a revenit la Cluj-Napoca. Emil Boc a așteptat-o la aeroport

IGSU: Începând din acest weekend se suplimentează efectivele de salvatori de pe litoralul românesc
15 iunie 2019
Primăria Cluj-Napoca își propune să fie prima primărie din țară care renunță la hârtii și ștampile
15 iunie 2019

Simona Halep a revenit la Cluj-Napoca. Emil Boc a așteptat-o la aeroport

Gal Avram

Marea noastra campioană, Simona Halep, va oferi clujenilor un demonstrativ de excepție alături de Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchova: sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17:00 la Sala Polivalentă BTArena din Cluj-Napoca.

,,Am fost bucuros să îi întâmpin pe Simona Halep, Marius Copil, Darren Cahill, Ciprian Marica la sosirea în orașul nostru pentru evenimentul internațional aflat în plină desfășurare la Cluj, Sports Festival, o veritabilă sărbătoare a sportului.”, a postat primarul Emil Boc pe o rețea de socializare.

Festivalul aduce nume importante din lumea sportului național și internațional pentru a împărtăși publicului experiențele lor din lumea fascinantă a competițiilor de înalt nivel.

Astfel, în perioada 13-16 iunie, zona Sălii Polivalente, Cluj Arena și Parcul Central se transformă într-o „bază sportivă” unde clujenii au oportunitatea să încerce în mod gratuit peste 30 de sporturi, de la fotbal, baschet sau tenis la arte marțiale și caiac.

Sports Festival este o inițiativă unică în țară care aduce laolaltă profesioniști și amatori și urmărește alfabetizarea sportivă a publicului, promovarea mișcării, a sportului de masă și a unui stil de viață sănătos atât în rândul copiilor, cât și al adulților.

Informații despre program: https://www.sportsfestival.com/

Eveniment sprijinit de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

BeTheme WordPress Theme