fbpx

Sezonul REDUCERILOR ia startul la Shopping City Târgu Mureș

Cât primesc în plus la salariu angajații prefecturilor care au mers la serviciu în perioada pandemiei?
13 ianuarie 2021
ARESTAT după ce a încercat să vândă un utilaj care nu există! Vezi cum a fost înșelată o femeie din Dej
13 ianuarie 2021

Sezonul REDUCERILOR ia startul la Shopping City Târgu Mureș

Reduceri de până la 60% și premii garantate pentru vizitatori

Târgu Mureș13 ianuarie 2021  Prima lună a anului deschide sezonul reducerilor la Shopping City Târgu Mureș, cu oferte speciale și premii garantate, în perioada 15 ianuarie  28 februarie. Iarna aceasta, profită de reducerile de până la 60% din magazinele partenere și bucură-te de mai mult #shoppingînsiguranță. În plus, achizițiile de minimum 150 de lei pe maximum 2 bonuri fiscale îți aduc garantat 2 vouchere cadou în valoare de 20 de lei fiecare. Vei primi un voucher pe care îl poți folosi în food-court pentru a savura preparatul tău preferat în condiții de siguranță, și un voucher Total Wash, în limita stocului disponibil.

Dacă la începutul anului ți-ai propus să-ți reîmprospătezi gaderoba, ai la dispoziție reduceri de până la 50% la magazinele Tom Tailor (până pe 19 ianuarie), BSB (până pe 30 martie) și Various Brands (până pe 28 ianuarie). Intersport și Grid au pregătit reduceri de până la 50% până la finalul lunii ianuarie, pentru cei cu un stil de viață activ. Yves Rocher și Douglas îți oferă reduceri de până la 50%, respectiv 60% la o varietate largă de produse pe tot parcursul lui ianuarie. Dacă noul an te-a inspirat să faci mici schimbări în casă, NobilaCasa te așteaptă cu promoții de până la 40% la o selecție de articole, până pe 28 ianuarie. Pentru copiii pasionați de sporturi de iarnă, SMYK oferă 20% extra reducere la toate gecile, jachetele, costumele și pantalonii de schi deja reduși cu până la 50%, până pe 13 ianuarie. Ofertelor enumerate li se adaugă multe altele, pe care le poți descoperi printr-o vizită la Shopping City Târgu Mureș.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Mureș controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Mureș: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Mureș a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate evenimentele și proiectele Shopping City Târgu Mureș pe site-ul shoppingcitytargumures.ro, pe pagina de Facebook și Instagram.

Despre Shopping City Târgu Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1928 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest anși le propune vizitatorilor o experiență unică decumpărături. Datorită măsurilor sanitare de preventie șidezinfecție implementate, centrul comercial a fost certificat internațional Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers.

Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descopeririculinare, prin cele 113 de branduri prezente în mall. În 25 iunie cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial Iar din 16 septembrie in Shopping City Targu Mures se afla cel mai modern cinematograf din judet  CINEPLEXX.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz,Flanco, DeFacto, Various Brands, Grid.

BeTheme WordPress Theme