fbpx

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: ‘Așteptăm demisia ministrului Sănătății’

Polițiștii clujeni continuă controalele pentru prevenirea răspândirii Covid19
29 ianuarie 2021
Noul album al Laura Bretan este acum disponibil!
29 ianuarie 2021

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: ‘Așteptăm demisia ministrului Sănătății’

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai i-a cerut ministrului Sănătății demisia, în urma incendiului de la Spitalul Matei Balș, în care cinci pacienți și-au pierdut viața.
senatorul-psd

„În primul rănd condoleanțe familiilor pacienților care și-au pierdut viața in incendiul de la spitalul Matei Balș.

Cati oameni trebuie sa moara din cauza incompetentei celor care ne conduc?

Nu putem tolera toate acestea mai ales după ce conducerea ministerului a recunoscut cu nonșalanță eșecul privind controlul pandemiei și raportările oficiale false cu privire la numărul de teste și la numărul de infectări.

Declarațiile secretarului de stat Andreea Moldovan ar fi trebuit să fie urmate imediat, de prezentarea demisiei ministrului Sănătății și a întregii conduceri a Ministerului Sănătății.

Nu poți spune că ai făcut ceva prost și să rămâi în funcție.

Iar amânarea cu 10 zile a programărilor deja efectuate pentru personalul critic și amânarea vaccinărilor de rapel cu 7 zile reprezintă o recunoaștere a degringoladei și modului haotic în care a ajuns campania de vaccinare.

Soluțiile propuse acum de guvernanți, respectiv testarea elevilor, a profesorilor, a celor care trebuie să asigure activitatea în domenii esențiale, cu teste antigen rapide, dovedesc cât de bune ar fi fost testările începute de Gabriela Firea și blocate ori criticate inept de Orban, de Iohanis și de alți lideri ai dreptei.

PSD cere premierului Cîțu, care susține că nu sunt probleme în campania de vaccinare, să-și asume răspunderea politică. Guvernul Cîțu trebuie să demisioneze”, a scris senatorul Alfred Laurențiu Mihai, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: La „Matei Balș” pacienții stăteau în frig, deși spitalul cumpărase centrale termice, însă nu le-a montat (digi24.ro)

Citeste si: Covid19: 136 persoane confirmate pozitiv azi la Cluj | Stiri de ultima ora din Cluj-Napoca (abcnewstransilvania.ro)