fbpx

Scrisoare deschisă către primarul din Câmpia Turzii din partea unei familii de tineri antreprenori: ,,Sunteți probabil cea mai mare dezamăgire…”

Șofer din Câmpia Turzii cercetat după ce a provocat un accident și a refuzat testarea
15 septembrie 2020
Școala din Cornești, Cluj trece în scenariul ROȘU, încă din prima săptămână
15 septembrie 2020

Scrisoare deschisă către primarul din Câmpia Turzii din partea unei familii de tineri antreprenori: ,,Sunteți probabil cea mai mare dezamăgire…”

SCRISOARE DESCHISA catre Dorin Lojigan (viitor fost primar al Municipiului Campia Turzii),

Ne-am saturat de AROGANTA, DISPRET, IPOCRIZIE, UMILINTA, NESIMTIRE si BATJOCURA.

De mai bine de o saptamana zace pe biroul dvs autorizatia de construire pentru imobilul propus de noi.

OARE CE MAI ASTEPTATI?!Stim foarte bine, aveti la dispozitie 30 de zile pentru a semna documentul, insa nimeni nu va impiedica sa semnati in cel mai scurt timp posibil, tinand cont de faptul ca ne-ati blocat demersurile timp de mai bine de o jumatate de an invocand motive absurde si proceduri administrative, intarziind astfel in mod nejustificat un proiect absolut legal.Un primar cu adevarat interesat de dezvoltarea orasului ar fi trebuit sa semneze autorizatia in cateva zile.

Se pare ca nici in ceasul al doisprezecelea nu sunteti dispus sa lasati orgoliile personale la o parte si sa puneti pe primul plan interesele orasului.Degeaba incercati din rasputeri sa va ascundeti in spatele unei imagini de om onest si integru care vrea binele cetatenilor. Realitatea a dovedit exact contrariul. Oamenii va vad, sunteti un om RAU, EGOIST si INVIDIOS care, intr-o societate civilizata, nu ar trebui sa ocupe absolut nicio functie in administratia publica.Stim, sunteti o persoana extrem de ocupata, aveti de semnat proiecte “importante“ pentru oras, trebuie sa aduceti milioane si milioane de euro.

Din nefericire, la final de mandat, inca incercati sa mai pacaliti cetatenii cu proiecte desenate frumos, insa v-ati pierdut complet CREDIBILITATEA.

Cu toate ca ati incercat prin toate mijloacele sa ne blocati proiectul, demersurile dvs. au esuat lamentabil. In cele din urma Consiliul Local a votat favorabil proiectul propus. Ne bucura faptul ca inca exista oameni onesti si integri care au inteles proiectul nostru si au pus interesele de dezvoltare ale orasului deasupra intereselor personale sau de natura politica, votand favorabil. Niciun consilier nu a votat impotriva acestui proiect. Consilierii care au fost constransi sa urmeze anumite directive s-au ascuns in spatele unei abtineri.

Sunteti probabil cea mai mare dezamagire politica din istoria Municipiului Campia Turzii. Oamenii si-au pus speranta ca veti schimba fata ascestui oras, insa pe langa faptul ca nu aveti nicio realizare notabila in acest mandat, ati tratat oamenii cu aroganta si dispret, blocand o serie de investitii benefice pentru dezvoltarea orasului.

SA VA FIE RUSINE ! (probabil oricum nu sunteti familiar cu acest termen)Aroganta si bataia de joc la adresa cetatenilor trebuie sa dispara din cadrul primariei si sa nu se mai intoarca niciodata, indiferent cine va fi urmatorul primar.

Noi cetatenii, in calitate de contribuabili la bugetul local (adica cei care platesc salariile functionarilor publici), meritam sa fim tratati cu respect si sa fim sprijiniti in demersurile noastre legale de a dezvolta orasul si nu sa fim umiliti si intarziati de un primar iresponsabil si arogant.

Toti functionarii din administratia publica, inclusiv primarul, trebuie sa inteleaga, o data pentru totdeauna, ca ei ar trebui sa fie in slujba cetatenilor si nu invers.

Le dorim tuturor persoanelor care nu va cunosc, nu au interactionat cu dvs, dar care va sustin, indusi in eroare de promisiuni desarte, sa ajunga sa fie tratati cu acelasi dispret, aroganta si batjocura de care am avut parte noi, doi tineri care au parcurs toti pasii legali in vederea realizarii proiectului lor.

Este trist faptul ca in Campia Turzii cei care nu fac plecaciuni in fata primarului sunt tratati cu AROGANTA, DISPRET, NESIMTIRE si BATJOCURA.

ACEST LUCRU TREBUIE NEAPARAT SA SE SCHIMBE!

Preluare Facebook / Oana Surgent