fbpx

Satul lui Moș Crăciun la Florești – Prima ediție începe luna aceasta

Compania de Apă Arieș: Au fost semnate primele contracte în cadrul “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii”
1 noiembrie 2018
Evenimente tradiționale în două localități clujene, la finalul săptămânii
1 noiembrie 2018

Satul lui Moș Crăciun la Florești – Prima ediție începe luna aceasta

Primăria Florești, Cluj, anunță că în perioada 23 noiembrie 2018 -3 ianuarie 2019 se va organiza prima ediție a „Satului lui Moș Crăciun” din comuna Florești.

Conceptul acestui eveniment, gândit ca o activitate destinată întregii familii sub sloganul „Povestea vă așteaptă!”, a fost creat în spiritul Târgurilor de Crăciun din nordul Europei, inspirându-se mai ales din modelul oferit de orașul finlandez Rovaniemi, capitala regiunii Laponia, transmit reprezentanții primăriei.

Dragii mei dragi,
Anul acesta, alături de cei de la GD Events, Florești va fi gazda Satului lui Moș Crăciun, în perioada 23 noiembrie 2018 -3 ianuarie 2019. 
Conceptul acestui eveniment, gândit ca o activitate destinată întregii familii sub sloganul „Povestea vă așteaptă!”, a fost creat în spiritul Târgurilor de Crăciun din nordul Europei, inspirându-se mai ales din modelul oferit de orașul finlandez Rovaniemi, capitala regiunii Laponia.
„Satul lui Moș Crăciun” va fi amplasat în Parcul Tăuți (strada Tăuțiului), pe o suprafață de aproximativ 20000 de metri pătrați, foarte aproape de liziera pădurii.
Destinat celor mici, dar și celor mari, „Satul lui Moș Crăciun” va fi compus din următoarele zone tematice: Casa lui Moș Crăciun, Fabrica de Jucării, Fabrica de vise ( alteliere de creație ), Poșta lui Moș Crăciun, Ieslea, Bradul lui Moș Crăciun, Carusel, Scena de concerte, Gara și Trenulețul lui Moș Crăciun, Pista de masinute, Patinoar, Căsuțele De Crăciun, precum și o zonă de Food & Drinks.
„Satul lui Moș Crăciun” va fi deschis zilnic în perioda sus-menționată, între orele 11:00-22:00, iar pe lângă zonele tematice, va găzdui zilnic concerte live, spectacole de teatru, precum și o expoziție de obiceiuri și tradiții de iarnă din diverse zone etnografice ale României.
Programul scenei principale va include concerte susținute de Andra, Fuego, Paula Seling, Nico, Narcisa Suciu, Marius Ciprian Pop, Orchestra Lăutarii de la Chișinău, Paul Ananie, Daniel Pop, Gabriel Dumitru, Andreea Haisan, Corul Armonia, Ansamblul Junii Sibiului, Ansamblul Transilvania, Ansamblui Soimii Carpatilor și mulți alții.
Vă aștept din 23 noiembrie alături de cei dragi să pășim într-o lume cu adevărat de poveste, 
a postat Horea Sulea, primarul din Florești, pe Facebook.