fbpx

Salina Turda premiată la București – Locul I în Topul Național al firmelor 2018

ISU Alba: Nu mai incendiați vegetația uscată! Pădurea încă arde în zona Sălciua-Rimetea (VIDEO)
8 noiembrie 2018
CLUJ: Bătălia pledoariilor pentru lectură
8 noiembrie 2018

Salina Turda premiată la București – Locul I în Topul Național al firmelor 2018

Salina Turda SA – locul 1 în Topul Național al firmelor 2018

Societatea Salina Turda SA a obținut premiul 1 în cadrul Topului Național al Firmelor din România, ediția XXV, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, în cadrul galei care a avut  loc în data de 07.11.2018, la Centrul Expozițional Romexpo din București.

Locul 1 în domeniul Servicii, la categoria Intreprinderi Mijlocii, grupa Gestionarea monumentelor, clădirilor istorice șa altor obiective de interes turistic, reprezintă o recunoaștere națională a unor rezultate comerciale care fac din ”cel mai frumos loc subteran de pe Pământ” (Business Insider) un model de succes în ceea ce privește dezvoltarea și sustenabilitatea unui proiect de dezvoltare turistică.

“ Salina Turda isi merita locul, iar cifrele și indicatorii confirmă munca si determinarea echipei societatii si a administratiei locale.” – director general Simona Maria Baciu.

Vezi mai multe pe: https://inturda.ro/2018/11/08/salina-turda-sa-locul-1-in-topul-national-al-firmelor-2018/?fbclid=IwAR1HJZKAfG4UL0_2pmhdnoNvixS7ZqfgCBJ4EyMeuE53jtMIBjnlAWGSUEs