fbpx

Rotarieni pentru istorie: reabilitarea Casei ”Iuliu Maniu” din Sălaj se dorește a fi finalizată în anul Centenarului

Primăria Cluj-Napoca investește 5 milioane de lei pentru achiziționarea de calculatoare și tablete în școli și grădinițe
26 octombrie 2018
A făcut scandal într-un bar, apoi s-a luat la harță cu polițiștii. Acum e arestat
26 octombrie 2018

Rotarieni pentru istorie: reabilitarea Casei ”Iuliu Maniu” din Sălaj se dorește a fi finalizată în anul Centenarului

În 23 noiembrie 2018, la Zalău se strâng fonduri pentru finalizarea reabilitării Casei Memoriale ”Iuliu Maniu” din Bădăcin. Scopul ambițios al Clubului Rotary din localitate: ”finalizarea acestei case simbol pentru istoria Marii Uniri trebuie să aibă loc acum, de Centenar”!

În An Centenar, membrii Clubului Rotary Zalău vor să pună umărul, sufletul și resursele la dispoziția finalizării unui proiect ambițios, important pentru identitatea națională: reabilitarea Casei Memoriale Iuliu Maniu, de la Bădăcin, din județul Sălaj.

 ”Animaţi de dorinţa de a menţine mereu vie flacăra spirituală a neamului pe care îl slujesc prin misiunea asumată, membrii Clubului Rotary ridică un arc peste timp, adresându-vă chemarea de a vă alătura acţiunii de strângere de fonduri în vederea reabilitării casei memoriale a sălăjeanului înscris în paginile istoriei drept corifeul Marii Uniri, Iuliu Maniu”, spune președintele Rotary Zalău, Gavril Iepure.

Acțiunea de strângere de fonduri este deja în desfășurare- prin donații în conturile special deschise în acest scop, și va avea punctul culminant sub forma unei gale caritabile, Balul Rotary Zalău 2018, care va avea loc în data de 23 Noiembrie, de la ora 19.00, la Brilliant Parc (Str. George Coșbuc nr. 1) din Zalău.

Detalii despre înscrieri și participare la Bal puteți afla de la:

 

 

Cei care consideră, asemenea „Sfinxului de la Bădăcin”, că „nicio jertfă nu este prea

mare când este pentru neam şi ţară”, pot sprijini acest demers și prin donații în conturile:

 

  1. RO34BTRL03201205270306XX – cont în RON,
  2. RO80BTRL03204205270306XX – cont în EUR

 

Vă prezentăm starea actuală a Casei Memoriale, dar și ce anume ne dorim să realizăm în urma evenimentului de strângere de fonduri, în filmulețul de mai jos:

 

https://youtu.be/mQgajWZBVA4