fbpx

Revine GERUL la Cluj. Se anunță zile cu temperaturi pe minus

A fost publicat noul FORMULAR prin care părinții își dau acordul pentru testarea elevilor la școală. Vezi care e forma finală!
8 februarie 2021
Amorțeli faciale și furnicături după rapel – cele mai noi reacții adverse declarate până azi
8 februarie 2021

Revine GERUL la Cluj. Se anunță zile cu temperaturi pe minus

De joi vremea se va răci accentuat, iar gerul pune stăpânire pe toate zonele țării până săptămâna viitoare, anunță meteorologii. De joia viitoare, se va încălzi treptat, iar temperaturile vor deveni normale pentru această perioadă, informează Mediafax.

În Transilvania, valorile termice din primele zile ale intervalului de prognoză vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, respectiv cu medii ale temperaturilor maxime de 11…12 grade și ale celor minime de 1…4 grade. Apoi, vremea se va răci brusc și semnificativ, astfel încât, între 12 și 21 februarie, vremea va fi deosebit de rece, geroasă chiar în cursul nopților și al dimineților și se vor înregistra maxime diurne între -8 și 0 grade și minime nocturne între -15 și -10 grade, în medie regională, cu cele mai ridicate valori abia spre finalul celor două săptămâni. Ploi moderate cantitativ și pe arii mai extinse se vor semnala pe 8, 9 și 11 februarie, iar în restul intervalului de prognoză precipitațiile vor fi pe arii restrânse și, în general, slabe cantitativ.

CLUJ: În primele zile din săptămână va fi predominant noros și vor fi câteva averse de ploaie.

Începând de joi, 11 februarie 2021, vor fi temperaturi scăzute pe timp de zi, iar noaptea va fi ger.

Conform prognozei meteo AccuWeather, vor exista perioade de ploaie și rafale de vânt de 46 km/h. Pe timp de zi, maxima va fi de 10 grade celsius, resimțit de 9, iar pe timp de noapte -9 grade, temperatură resimțita de -16.

Vineri, 12 februarie 2021, va fi foarte frig, pe timp de zi fiind doar -5 grade Celsius, resimțindu-se o temperatură de -13. Pe timp de noapte vor fi -9 grade, iar temperatura resimțită va fi de -14.