fbpx

Restaurantele rămân ÎNCHISE la Cluj-Napoca, deși rata infectărilor a scăzut

Avram Gal , secretarul executiv ALDE despre fuziunea cu ProRomânia
26 ianuarie 2021
Municipiul Câmpia Turzii intră în scenariul verde
26 ianuarie 2021

Restaurantele rămân ÎNCHISE la Cluj-Napoca, deși rata infectărilor a scăzut

cluj-napoca
Chiar dacă județul a coborât marți sub pragul de 3 cazuri la mia de locuitori, Cluj-Napoca se află tot în zona roșie, ceea ce înseamnă că toate restricțiile rămân în continuare în vigoare. 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență urmează să reevalueze miercuri, 27 ianuarie, situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități din județ.

Astfel, în localitățile în care rata infectărilor cu noul coronavirus a scăzut sub 3 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile, va fi permisă deschiderea parțială, la 30% din capacitate, a restaurantelor, cafenelelor și a sălilor de spectacole și a cinematografelor, în schimb, acolo unde incidența rămâne ridicată, acestea rămân în continuare închise.

Incidența infectărilor cu noul coronavirus a fost marți de 3,72 cazuri la mie, mult peste media înregistrată în județ – 2,79, astfel că municipiul nu va beneficia de nicio măsură de relaxare în următoarele 14 zile. 

Citeste si: Vești rele. A crescut rata ȘOMAJULUI în Cluj, față de anul trecut. Peste 23.700 de locuri de muncă declarate vacante, în 2020 – Cluj24.ro

Citeste si: Trenurile pe ruta Baia Mare – Cluj-Napoca devin Regio-Expres: ce implicații are această decizie pentru călători? | Stiri de ultima ora din Cluj-Napoca (abcnewstransilvania.ro)