fbpx

Patroni de restaurante amendați de polițiștii clujeni. Au deschis interiorul locației

Două noi investiții finalizate de Consiliul Județean la Spitalul de Boli Infecțioase
19 februarie 2021
La nivelul județului Cluj nu există drumuri județene blocate sau închise
19 februarie 2021

Patroni de restaurante amendați de polițiștii clujeni. Au deschis interiorul locației

polițiștii
Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Cluj-Napoca au identificat un operator economic care nu respecta măsura suspendării activității în spaţiul închis, acesta desfăşurându-şi activitatea într-un spaţiu format din acoperiș și patru pereți (trei pereţi tip prelată şi un perete din sticlă), contrar prevederilor legale, în interior aflându-se aproximativ 60 de persoane.

Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional în confomitate cu Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Reprezentanţilor localului li s-a solicitat demontarea a 3 pereţi pentru a-și putea continua activitatea în mod legal, aceştia conformându-se.

Totodată, în cadrul acţiunii, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie au identificat un alt operator economic care nu respecta măsura suspendării activităţii, desfășurându-și activitatea în spațiu închis, spațiu format din acoperiș și patru pereți din prelată.

La sosirea poliţiştilor, în interiorul localului se aflau aproximativ 20 de persoane.

Astfel, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale în conformitate cu Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Fiindu-le solicitată demontarea a 3 pereți pentru a-și putea continua activitatea în mod legal, reprezentanții localului s-au conformat.

Citeste si: https://turdanews.net/articole/actualitate/74942-anunt-intrerupere-furnizare-apa-potabila-in-municipiul-campia-turzii-in-22-februarie.html

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/la-nivelul-judetului-cluj-nu-exista-drumuri-judetene-blocate-sau-inchise/