fbpx

Proteste în fața restaurantelor azi la Cluj, după ce localurile au fost închise din nou

Valeriu Gheorghiță: Recomandăm reducerea la minimum a consumului de alcool în preajma vaccinării
16 februarie 2021
Bărbat din Câmpia Turzii arestat după mai multe tentative de furt… eșuate
17 februarie 2021

Proteste în fața restaurantelor azi la Cluj, după ce localurile au fost închise din nou

restaurante-horeca-cluj-protest
Zeci de angajați din industria HORECA au protestat marți în fața restaurantelor din Cluj-Napoca și au cerut soluții pentru ca afacerile din acest domeniu să nu intre în faliment.

Oamenii au ieșit în fața localurilor de pe Bulevardul Eroilor, Piața Unirii, Piața Muzeului sau strada Clinicilor având pancarte cu mesaje de susținere a HORECA.

Reprezentanții lanțului de restaurante Marty au declarat că în contextul în care asistăm consternați la a șasea  închidere/redeschidere a  industriei HoReCa, în ultimul an, ar vrea să exprime un punct de vedere care vizează problemele actuale, un punct de vedere nici pe departe exhaustiv sau “vizat de un expert”.

”Pot vorbi în numele meu și al unor branduri pe care, împreună cu echipa mea, le-am creat în HoReCa, unde operăm de peste 20 de ani. Totodată, cred că acest punct de vedere și ideile de mai jos sunt împărtășite de majoritatea colegilor de breaslă”, a spus Marcelus Suciu, CEO Marty.

Citește mai mult AICI

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/hotelul-bizar-din-centrul-clujului-care-a-starnit-ironii-pe-internet-sicriu-nava-spatiala-sau-metroul-lui-boc/