fbpx

Prof. Dr. Cornel Popovici: Scrisoare deschisă către primarul din Câmpia Turzii

11 mașini au fost vandalizate în această noapte pe o stradă din Cluj-Napoca. Se caută făptașul
20 septembrie 2020
Încă un sat din Cluj va beneficia de introducerea apei potabile și canalizare
21 septembrie 2020

Prof. Dr. Cornel Popovici: Scrisoare deschisă către primarul din Câmpia Turzii

Scrisoare deschisă d-lui PRIMAR

Domnule primar ați avut la dispoziție momentul zero al sportului din Câmpia Turzii prilejuit de ședința din data 18.09.2020, dar cu seninătate l-ați ratat.
Mai mul subalternii dvs. au găsit tot felul de ,,chichițe” birocratice pentru a nu avea loc adunarea convocată. Dacă citeați cu atenție convocatorul unde se cerea in mod expres reluarea activităților sportive a CSM-ului, erați prezent la ședință și se rezolva pe loc toate doleanțele iubitorilor de sport din localitate, precum și ale clubului.
Concret puteați lua următoarele decizii:
-suspendarea actualei conduceri pana după alegeri;
-numirea unei conduceri interimare, care sa aibe drept obiectiv înscrierea echipelor in competiții și reluarea imediata a tututor activităților sportive din cadrul CSM
-reeșalonării restantelor Fiinanciare către antrenori și sportivi cu date și termene fixe.
Dacă puneati in practica aceste idei aveați susținerea iubitorilor sportului din municipiu dar așa veți primii un vot de blam care se va reflecta in voturile din 27 Septembrie 2020.
Acei sfătuitori din umbra ai dumneavoastră, aceasi care au dorit un nou ReStrat al sportului in 2012, numind actuala conducere, nu doresc performanța sportivă in localitate, rămân in continuare in umbră, iar ponoasele le veți suporta dvs.
Vă amintesc ca sportul din Câmpia Turzii, nu aparține niciunui partid politic, va sărbătorii centenarul in 2021, deci a primit finantari in permanenta, și înainte de 1989, și in mandatele când am fost consilier local și președintele comisiei de Educație, sport, cultura sănătate din Consiliul Local Câmpia Turzii, deci nu numai in mandatul domniei voastre cum vă lăudați in Mass-media locală.
In sport este o deviza nescrisa, cine fiinanteaza și verifica acest lucru, ceea ce dvs l-ați omis, iar rezultatele se văd.
Echipa aleasa sa conducă CSM-ul nu a fost cu sportul in acești 4 ani.
În încheiere vă doresc tot ceea ce-mi doriti și dumneavoastră!
Cu respect
Prof. Dr. Cornel Popovici

BeTheme WordPress Theme