fbpx

Primarul din Luna s-a vaccinat. Vezi ce mesaj transmite concetățenilor săi!

Covid19: Rata incidenței a scăzut aproape sub 3 la mie, în județul Cluj
23 ianuarie 2021
9 contacți ai cazului infectat cu noua tulpină SARS-COV2, au fost confirmați pozitiv
23 ianuarie 2021

Primarul din Luna s-a vaccinat. Vezi ce mesaj transmite concetățenilor săi!

luna
Primarul comunei Luna s-a vaccinat și transmite pe această cale un mesaj concetățenilor săi.

,,Asa cum am promis in interviurile acordate in presa locala din ultimele saptamani, azi 22 ianuarie m-am prezentat la Centrul de vaccinare din Campia Turzii pentru a mi se inocula vaccinul anticovid. Vreau sa va transmit tuturor dragi luneni ca nu a fost o experienta neplacuta, doar o injenctie normala, dupa care ma simt bine neavand nicio reactie adversa.
Cu aceasta ocazie revin cu indemnul pentru toti cetatenii din comuna noastra de a se vaccina impotriva virusului COVID 19. Va adresez respectuos rugamintea de a nu va mai lasa influentati negativ de persoane neavizate care va transmit informatii incorecte atat prin viu grai cat si pe unele canale mass-media.
Vreau sa il felicit pe d-nul primar Dorin Lojigan pentru organizarea si functionarea impecabila a Centrului de vaccinare “Hala Agro-alimentara” din Campia Turzii. Aici totul este perfect organizat, intr-o stare de ordine, disciplina la cel mai inalt nivel igienico sanitar.
Transmit cu acest prilej sincere multumiri si aprecieri cadrelor medicale care isi desfasoara activitatea in Centrul de Vaccinare, atat medicilor cat si asistentelor medicale care cu amabilitate, bun simt si profesionalism te fac sa te simti cu adevarat un om respectat pentru decizia inteleapta de A TE VACCINA! BRAVO CAMPIA TURZII!

Dragii luneni, trebuie sa intelegem cu totii ca numai uniti, impreuna putem invinge acest virus nemilos! transmite Aurel Giurgiu, primarul comunei Luna.

,,Avand in vedere ca ne aflam in a doua etapa de vaccinare impotriva virusului COVID 19, va informam ca persoanele care se incadreaza in aceasta etapa( in primul rand persoanele cu varsta peste 65 ani, persoanele cu dizabilitati cat si apartinatorii acestora, personalul cheie din domeniile de activitate stabilite in strategia nationala de vaccinare), se pot prezenta cu actul de identitate atat personal cat si prin apropiati, la sediul Primariei, la registratura, pentru a fi inscrise in vederea programarii pentru efectuarea vaccinului.
Pana in prezent am raspuns solicitarilor cetatenilor si am reusit sa programam 74 de persoane la Centrul de vaccinare din Campia Turzii.
Va asteptam si va stam la dispozitie cu tot ceea ce este necesar!

Citeste si: Vezi ce preț vor plăti pentru luna ianuarie consumatorii casnici de energie electrică – Cluj24.ro

Citeste si: Sezonul REDUCERILOR ia startul la Shopping City Târgu Mureș | Stiri de ultima ora din Cluj-Napoca (abcnewstransilvania.ro)