fbpx

Premierul Orban HUIDUIT la Cluj: Lumea e disperată, iar dumneavoastră faceți campanie electorală!

41 de cazuri noi confirmate la Cluj și peste 1000 în țară
22 septembrie 2020
Avram Gal: Familia este cel mai frumos dar dat de Dumnezeu oamenilor! VIDEO
22 septembrie 2020

Premierul Orban HUIDUIT la Cluj: Lumea e disperată, iar dumneavoastră faceți campanie electorală!

Premierul României, Ludovic Orban, a fost huiduit, marți, în Parcul Central din Cluj-Napoca, de către luptătorul K1 Călin Marincuș, informează http://monitorulcj.ro , citat de Libertatea.

Călin Marincuș, un contestatar al pandemiei de coronavirus, s-a arătat revoltat de faptul că masca de protecție este obligatorie, mai ales în școli. „Ne condamnați și copiii să nu poată respira. Toată lumea are mască, după ce dumneavoastră ați fost filmat în timp ce fumați în birou fără mască”, a spus luptătorul K1.
Călin Marincuș i-a aruncat cuvinte grele lui Ludovic Orban, căruia i-a reproșat că se ocupă de campania electorală în timp ce românii sunt la ananghie. „Sunteți o slugă mai mare decât Dacian Cioloș și un trădător mai mare decât Victor Ponta. Ați venit să-l susțineți pe domnul Emil Boc? Vă amintesc că la București l-ați susținut pe Nicușor Dan. Aici, domnul Boc are contra candidat de la USR. Așadar, aici e dușmănie, acolo e cumetrie. Mare politician, domnule premier, sunteți în perioada în care suntem în starea de alertă. Lumea este disperată, iar dumneavoastră faceți campanie electorală. Acesta este PNL-ul de astăzi, urmașii Brătienilor. Vai de capul nostru!”, a spus luptătorul, care a fost ignorat de premier.