fbpx

Polițiștii verifică în continuare terasele clujene. S-a lăsat cu amenzi în weekend

Unora nu le e rău nici pe caniculă. 2 clujeni prinși rupți de beți la volan
10 august 2020
Acțiuni de prevenire a răspândirii COVID19 și la Câmpia Turzii. 110 persoane au fost legitimate
10 august 2020

Polițiștii verifică în continuare terasele clujene. S-a lăsat cu amenzi în weekend

foto IPJ Cluj

În perioada 8-9 august a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au continuat activităţile atât pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară în contextul pandemiei COVID-19, cât și cu scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale și asigurării siguranței rutiere.

În activitățile desfășurate au fost angrenați polițiști, jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, angajați ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.

În cadrul acţiunilor au fost verificate peste 140 de terase, săli de jocuri şi zone de agrement, fiind legitimate aproximativ 300 de persoane.

De asemenea, au fost verificate 135 de mijloace de transport în comun şi legitimaţi peste 1000 de călători.

În urma neregulilor constate, 21 de persoane au fost sanţionate contravenţional pentru nerespetarea Legii 55/2020, privind privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, 19 persoane au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea Legii 61/1991R. privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Pe linie rutieră, 66 de vehicule au fost verificate de către poliţiştii, fiind sancţionaţi 27 de conducători auto pentru abateri ale normelor rutiere în vigoare.

DYOMEDICA

BeTheme WordPress Theme